Komentāri: Revolūcijas iznākumu "banku jautājumā" izšķirs – būs vai nebūs politiskās elites šķelšanās

EDGARS

"... ja man būtu jāliek likme totalizatorā, tad es liktu uz...." tiem, kurus sponsorē banku patiesie īpašnieki (akcionāri). Kas lika 1993.g. uz Gorbunovu un Gaili, tie domāja varu, lai veiktu prihvatizāciju ar LC politikāņu aizsegā. Eiropas Savienībā jādomā ilgtermiņā, jo ieguvēji kārtējās "perestroikas" procesā būs vairākumam redzami kādā 2026.g., kad ieplānota pāreja uz jauno globālo valūtas sistēmu ( pēc Jaltas-2). Process turpinās...."Sagatavošanās posms, kas sākas 2023. gada novembrī, būs vērsts uz turpmāku gatavošanos digitālā euro izstrādei. ( Sk. vairāk - Digitālais eiro / ecb.europa.eu/ )

10.nov 2023 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Būtu jāatgriežas pie Civillikumā noteiktā regulējuma, un viss būtu ideālā kārtībā. Bet kas tev deva!?

10.nov 2023 Atbildēt
MI.

Pašlaik politikāņu purvā ir izsviesti interesanti katalizatori, un tie ir: partneratiecības, Stambula, bankas, Saeimas atlaišanas rosinājums.

No šiem katalizatoriem nevar aizmukt, tie atklāj politikāņu un viņu apkalpojošās plašsaziņas patieso dabu.

Piemēram, jau šodien var jautāt - Saeimas atlaišanu prasījušas 8 politiskās organizācijas, bet kur tad lielie konservi NA un AS?

Vai tik nav Bla, Bla, Bla, bet kad ar savu parakstu jāstājas vērtību sardzē un pēc teorijas, un rīcības jābūt pirmajās rindās, tad čušiņš vien ir, ja? Kā tur bija? Kāda partija, tādi vēlētāji?

Ja runājam par Reira kungu, tad viņš jau tagad ir uzvarētājs, jo sabiedrības interesēs ir saķēries ar ļoti lielu pārspēku. Viņš var arī zaudēt, bet joprojām tuvākajā nākotnē viņš paliks uzvarētājs.

Starp citu šī parakstu vākšana ļoti precīzi parādīs sabiedrības attīstības pakāpi.

10.nov 2023 Atbildēt
EDGARS

Krauklis krauklim acī neknābs.... Starp citu, 2016.g. "Reirs Latvijas vārdā paraksta Stambulas konvenciju" (lsm_lv))

10.nov 2023 Atbildēt

Komentēt