Aptauja: vairums iedzīvotāju apmierināti ar aizvadīto vasaru, visspilgtāk atcerēsies karsto laiku

Lielākā daļa - 68% - Latvijas iedzīvotāju ir apmierināti ar šo vasaru un visspilgtāk no tās atcerēsies karsto laiku, liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" sadarbībā ar LNT raidījumu "900 sekundes" šā gada augustā veiktā aptauja.

16% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju ir noteikti apmierināti, savukārt puse (52%) drīzāk ir apmierināti ar šo vasaru. Tikmēr piektā daļa (21%) iedzīvotāju drīzāk nav apmierināti un 7% iedzīvotāju noteikti nav apmierināti ar šī gada vasaru.

4% aptaujāto nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

No šīs vasaras visvairāk ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem paliks prātā karstais laiks (19%), pārmaiņas personiskajā dzīvē (17%), ceļojums (15%), atvaļinājums (14%), pārmaiņas darbā (11%), politiskie notikumi, referendums, priekšvēlēšanu periods (7%).

5% aptaujāto minējuši citu atmiņā visvairāk paliekošo iespaidu no vasaras, savukārt 12% aptaujāto nav konkrēta viedokļa par to, kas viņiem visvairāk paliks atmiņā no šīs vasaras.

Aptauja veikta laikā no 16. līdz 18. augustam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 600 ekonomiski aktīvos Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Svarīgākais