Trešdien tikai vietām nedaudz un īslaicīgi līs

Trešdiena Latvijā paies pārsvarā bez nokrišņiem - tikai vietām nedaudz un īslaicīgi līs.

Mākoņu daudzums būs mainīgs, dienā mākoņu kļūs vairāk, starp tiem brīžiem uzspīdēs saule. No rīta dažviet gaidāma migla.

Pūtīs lēns līdz mērens vējš no rietumu puses. Gaisa temperatūra agrā rītā pazemināsies līdz +11..+16 grādiem, vietām Kurzemē un Zemgalē - līdz +9 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra trešdien būs +19..+22 grādi.

Rīgā debesis palaikam skaidrosies, dienas gaitā var nokrist dažas lietus lāses. Pūtīs neliels rietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra būs +15 grādu, no rīta Pierīgā +11..+13 grādu; dienā gaiss iesils līdz +21 grādam.

Otrdien plkst.15 gaisa temperatūra Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +17 grādiem Jelgavā un Rīgā līdz +27 grādiem Daugavpilī.

Latvijā

Inovāciju, radošuma un sadarbības pasākums “Baltic AI Hack, Gen AI Hackathon” Rīgas Tehniskajā universitātē notika no 4. līdz 6. oktobrim un pulcēja studentus no visām Baltijas valstīm. Studentu uzdevums bija risināt reālās dzīves problēmas, izmantojot mākslīgā intelekta spēku. Viņi izstrādāja novatoriskus risinājumus tādās jomās kā dizains, mārketings un uzņēmējdarbība.