Kursas putni – tāds liepājniecisks nosaukums dots pavisam jaunai kafejnīcai Liepājas vēsturiskajā centrā. Te valda brīva gaisotne – vieni nāk veidot biznesa plānus, žurnālisti izvēlas vietu intervijām, citi vienkārši pasēž un runājas. Māja viesojās Kursas putnos, aprunājās ar bārmeni Artūru Butānu un saņēma dažas gardas kafejnīcas receptes.
Grieķu jogurts latviešu ēdienkartē nav parādījies pārāk sen, taču atzinību pratis iemantot veselīgo īpašību, daudzveidīgā izmantojuma un labās garšas dēļ.
Katram no mums mājās, visticamāk, ir vismaz pāris burkas zemeņu, aveņu, ķiršu vai kāda citu ogu ievārījums. Šoreiz iesakām pagatavot ko eksotiskāku – kivi un banānu ievārījumu.