Atpakaļ uz nra.lv

VEF Kultūras pilī noritēs multimediāla izrāde bērniem un vecākiem - MULTIZAURI!

Publicitātes materiāls 14.marts 2022, 0:01
 
Publicitātes foto
Multimediālā izrāde MULTIZAURI notiks 23.aprīlī, VEF Kultūras pilī, plkst.12.00.

Multimediāls šovs «Multizauri» - tas ir aizraujošs ceļojums dinozauru pasaulē. Katram skatītājam ir iespēja uzzināt visu nepieciešamo informāciju par aizvēsturiskiem dinozauriem un izpildīt ļoti sarežģītu misiju - izglābt salu no vulkāna izvirduma.

Vēlaties uzzināt kā dzīvoja šie dzīvnieki, kādā valodā viņi runāja? Katram skatītājam ir iespēja uzzināt visu detalizēti no dinozauru pasaules un kopīgi izpildīt ļoti sarežģītu misiju - kopā izglābt noslēpumaino dinozauru salu no vulkāna. Baidīties nebūs nepieciešams, jo katram šova skatītājam būs unikāla multifunkcionāla aproce ar kuru palīdzību būs iespēja kontrolēt vairākas darbības uz ekrāna, piemēram, dabas stihijas un pārvietoties laikā. Visu misiju kopā ar skatītājiem pavadīs mūsu varonīgie un laipnie tēli, kurus tēlos profesionāli aktieri.

Pasākumā tu sagaidīsi: Muldimediālu interaktīvu šovu uz milzīga ekrāna, katram bērnam tiks piešķirts krāsaina aproce, lai kopā ar aktieriem izpildītu sarežģīto misiju un citus uzdevums kā apmācīt un dresēt dinozauru, dzīvās instalācijas.



Interaktīvās aproces: Katram bērnam uz šova laiku tiek piešķirtas unikālas gaismas aproces, lai kopā ar ekspedīcijas vadītājiem izpildītu misiju - izglābtu salu no vulkāna izvirduma.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās šeit


NEATKARĪGĀ MŪZIKAS PRODUCENTU GRUPA

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas