Pirmais Latvijas ražojums Londonas prestižajā universālveikalā "Liberty"

Latvijas uzņēmuma Advaita Team ražotais produkts - Pranamat Eco akupresūras paklājiņš - iekļauts Londonas veikala Liberty preču klāstā. Liberty ir viens no iecienītākajiem un tradīcijām bagātākajiem Londonas universālveikaliem.

Kopš 1875.gada Londonas universālveikals Liberty ir sinonīms izmeklētām dizaina, modes, skaistumkopšanas un mājas precēm. "Tas ir starptautiski pazīstams zīmols un vēsturisks Londonas modes un dizaina simbols, tādēļ mūsu produkta iekļaušana veikala preču klāstā ir ļoti nozīmīgs notikums," skaidro Advaita mārketinga direktors Raivo Kreicbergs.

"Pieprasījums pēc Pranamat Eco būs rādītājs arī citu kompānijas produktu ieviešanai veikala plauktos" turpina Kreicbergs, piebilstot, ka ļoti liela loma pārdošanas procesā ir tiešajai komunikācijai ar sadarbības partneriem - efektīvākajam veidam kā pārliecināt par Advaita produktu labajām īpašībām, kas ir pašu izauklētas un pārbaudītas dzīvē.

Šobrīd uzņēmuma pārstāvji sniedz apmācības kursu Liberty darbiniekiem par Pranamat Eco akupresūras paklājiņu, kura darbības princips ir ļoti vienkāršs - ar sava ķermeņa svaru cilvēks piespiežas 221 paklājā iestrādātam lotosa ziedam, kurš katrs sastāv no 25 ziedlapām, tādējādi stimulējot 5525 iedarbības punktus ķermenī. Īpašu šo produktu padara ne tikai efektīvs bioloģiski aktīvo punktu stimulēšanas risinājums, bet arī dabisko izejmateriālu apvienojums ar unikālu dizainu, pie kura gandrīz gadu strādājusi Latvijas ekspertu komanda - ārsti, masāžas, akupunktūras un manuālās terapijas speciālisti, pieredzējuši jogas treneri, dizaineri u.c.

Ekonomika

Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (ERAB) samazinājusi Latvijas un Igaunijas iekšzemes kopprodukta (IKP) pieauguma prognozes, taču lēš, ka Lietuvas ekonomikā gaidāma vēl straujāka izaugsme, nekā prognozēts iepriekš.

Svarīgākais