Ananāsu gabaliņi uz picas daudzos joprojām izraisa sašutumu. Jaunākais Austrālijas pavāru piedāvājums tam liek nobālēt - viņi piedāvā picu ar mocarellas sieru un apelsīniem, raksta “The Guardian”.
Ja gatavojat picu mājās, ir daudz veidu, kā mainīt mīklu, sākot no rauga nomaiņas pret cepamo pulveri, lai izveidotu plānu, krekerim līdzīgu garozu, līdz picas garozas pagatavošanai, izmantojot kaut ko negaidītāku, piemēram, konservētu tunci vai vistas gaļu par pamatu.
“Mēs strādājam godīgi.” Trīs vārdi, kas raksturo uzņēmumu "Pica Lulū". Un tāda ir arī nākamā sarunas daļa – godīga, kas atklāj ne tikai uzņēmuma vērtību skalu, bet arī medaļas otro pusi.
Kopš seniem laikiem muižnieki ir bijuši lieli ceļotāji un no ārzemēm atgādājuši eksotiskus augus, neredzētas mašīnas, kultūras tradīcijas un, protams, ēdienu receptes. Renārs Sproģis turpina seno tradīciju un kā Ruckas muižas saimnieks no Toskānas Itālijā atgādājis oriģinālu picas krāsni, kurā taps gan itāļu, gan latviešu gaumē ceptas picas.
Mēs jau zinām, ka daži pārtikas produkti ir labvēlīgi veselībai, bet citi var būt kaitīgi, tomēr tajā pašā laikā ir daudz mītu un maldīgu priekšstatu par to, kurā kategorijā ietilpst konkrētais produkts. Piemēram, picu nereti nievājoši sauc par ātro uzkodu un uzskata par ne pārāk veselīgu pārtiku. Bet vai tas tiešām tā ir? Raksta unian.net.
Kaut kas nepieredzēts novērots Valmieras "Valleta" tirdzniecības centra veikalā TET cilvēks ieiet kaut ko nopirkt, bet viņu izstumj ārā, jo pārdevējai pica dziest.
Kā bērnu mīļāko ēdienu - picu varam padarīt par ne tikai garšīgu, bet arī veselīgu un uzturvielām bagātu ēdienu? Atklāj Bērnu slimnīcas uztura speciālistei un kustības "Ēstprieks" ēdienkartes līdzautorei Lizetei Pugai un šefpavārs Lauris Aleksejevs.