Mārupē pirms pieciem mēnešiem durvis vēra kafejnīca „Maxi Pizza”, piedāvājot daudzveidīgu ēdienkarti. „Maxi Pizza” par izsalkušiem vēderiem jau septiņus gadus rūpējas arī Baložos. Kafejnīcas vadītājs Jānis Saulītis ir pārliecināts, ka kvalitatīvs ēdiens ir pats būtiskākais faktors, lai klients atgrieztos vēl un vēl, tāpēc kvalitātes zīme „Maxi Pizza” tiek turēta augstā godā.
Rīdzinieks Vigo internetā uzdūries picērijas “Moto pica” sortimentam – picas izskatījušās gardas un cenas draudzīgas, tāpēc nolēmis tās pasūtīt. Bijis pārsteigts, ka picu izmēri mājaslapā norādīti nevis centimetros, bet collās un pasūtītā pica neatbilda cerībām, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Esi nosolījies, ka turpmāk ieturēsi slaido līniju, rūpējoties par veselību un sava ķermeņa izskatu? Šī stringrā apņemšanās ies secen, tiklīdz iedomāsies par to, cik gardi varētu garšot picas pīrādziņi! Palutini sevi, pagatavojot tos pēc ēdienu blogeres Zanes Ozoliņas receptes. Sporta zālē pasvīst pagūsti pēc tam.
Kāda 28 gadus veca dāma Austrālijā publicējusi foto, kurā redzams, ka lielveikalā "Coles" pirktā picā atradusi metāla skrūvi. Ēšanas laikā šīs skrūves dēļ viņa savainojusi zobu.
Neierobežota daudzuma picu utopija Lielbritānijas festivālā ''Notting Hill Pizza Festival'' aizvadītajā nedēļas nogalē piedzīvojusi fiasko, informē BBC.
6. aprīlī Valsts policijā tika saņemta informācija no kāda cietušā par tikko izdarītu laupīšanu Mežciemā. Pasūtot picu, viens no trim vīriešiem piegādātājam iepūtis acīs asaru gāzi, nolaupījis sūtījumu un kopā ar draugiem aizbraucis prom no notikuma vietas.
Uzskata, ka īstu picu var nogaršot tikai Neapolē, ko dēvē par picas dzimteni. Īstās picas ir plānas, trauslas un tās iesaka cept malkas krāsnī. Picas mēdz būt ļoti dažādas un ar atšķirīgiem pildījumiem un daudziem nosaukumiem. Pica nevar lepoties ar izcilām tradīcijām un senu vēsturi, sākotnēji tā bija nabadzīgo zemnieku trūcīgs ēdiens, kad neko labāku viņi nevarēja atļauties.
Pica ir viens no ēdieniem, kura pagatavošana neprasa ārkārtīgi daudz laika. "Rimi gardēži" piedāvā iemācīties divas jaunas, netradicionālas picu receptes.