Padomi mājsaimniecēm

Vakar, 7:45
Padomi, ko soli pa solim darīt, lai izdotos pagatavot gardu, dzirdu un bagātīgu buljonu!
29.nov
Šefpavārs Tailers Viljamss nosauc, kuriem četriem garšaugiem un garšvielām vajadzētu būt ikkatrā virtuvē, lai varētu pagatavot gardas, aromātiskas un izteiksmīgas maltītes. Viljamss norādā, ka šīs garšvielas ne tikai bagātinās jebkuru maltīti, bet ir arī veselīgas!
24.nov
Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.
23.nov
Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 
2.nov
Gada spocīgākie svētki ir aizvadīti. Jāsāk domāt par Halovīna dekorāciju novākšanu un gatavošanos valsts svētkiem. Ja dažādas plastmasas un papīra dekorācijas varam saglabāt nākamajam gadam, tad izgrebtie ķirbji nākamos svētkus nesagaidīs. Ko iesākt ar izgrebtajiem ķirbjiem pēc Halovīniem?
28.okt
Vai vēlaties pārvērst savu mājokli par mistisku raganu mītni, spoku māju vai pat izveidot spocīgu dārzu, oranžās ķirbju dekorācijas papildinot ar aktuāliem akcentiem? Šajā Halovīnā ir daudz oriģinālu veidu, kā iekārtot savas telpas, lai radītu biedējošu un stilīgu atmosfēru. Interjera dizaina eksperte Anna Ilmere apkopojusi radošas idejas, kas palīdzēs panākt iespaidīgu rezultātu, vienlaikus saglabājot interjerā estētiku.
22.okt
Arī ēst gatavošanu var savā ziņā dēvēt par mākslu. Spējot apvienot dažādas garšas buķetes, mēs varam radīt debešķīgus ēdienus. Ne vienmēr, lai gatavotu gardas maltītes, nepieciešamas dārgas sastāvdaļas. Arī dažādi vienkārši, viegli pieejami un ikdienā plaši izmantoti produkti var paspilgtināt ēdiena garšu. Atliek vien zināt, kas ir šīs slepenās sastāvdaļas, kuras, pievienojot klāt ēdienam, vienkāršu maltīti var padarīt debešķīgu! Šos produktus izmanto arī tādi slaveni šefpavāri kā Džeimijs Olivers un Gordons Remzijs.
19.okt
Ja tīrot māju, tostarp arī virtuvi, esat iecienījusi dabiskus tīrīšanas līdzekļus, tad šī recepte ir kā radīta jums. Ar šo līdzekli izdosies izcili nodezinficēt virtuves virsmas.
19.okt
Mājas tīrīšana, uzkopšana vien retajam sagādā prieku un patīkamas emocijas. Patīkamas sajūtas rada tīra māja, ne pats tās tīrīšanas process. Lai atvieglotu mājas tīrīšanu un šo procesu paātrinātu, ņemiet vērā šos padomus!
18.okt
Ikviens no mums grib dzīvot skaistā un sakoptā vidē. Tomēr reizēm, lai arī cik kārtīgi būtu, mēs netieši savu vidi ap sevi varam padarīt nekārtīgu. Šoreiz apkūkosim, ko nevajadzētu darīt vannas istabā, lai to nepadarītu citu acīm nepievilcīgu!
9.okt
Sadzīvē var novērot situācijas, kad ievārījumam tiek noņemta pelējuma kārta, lai ievārījumu tālāk lietotu uzturā, vai tiek nogriezta maizes iepelējusī daļa, turpinot ēst it kā nebojāto daļu. Tomēr šādi paradumi nav balstīti zinātnē un var būt kaitīgi mūsu veselībai. Laboratorisko izmeklējumu metodes ir strauji attīstījušās un spēj efektīvi noteikt pelējuma klātbūtni arī produktiem, kuriem nav acīmredzamu pelējuma pazīmju.
5.okt
Gatavojot kafiju, piemēram, mājās, ne visiem ir kafijas aparāts. Daudzi malto kafiju aplej vienkārši ar verdošu ūdeni. Bieži vien, lai pagatavotu vienu krūzi kafijas, tiek izmantotas viena līdz divas tējkarotes melnas kafijas. Bet kāda ir pareizā ūdens un kafijas attiecība, lai vienmēr izdodas garda un aromātiska kafija?
28.sep
Uzzini, kā pareizi uzglabāt saldos kartupeļus, lai tie pēc iespējas ilgāk nesabojātos un būtu izmantojami gardu ēdienu pagatavošanā!
26.sep
Ja jums kāda garda ēdiena pagatavošanā nepieciešams lērums ķiploku, tad to mizošana ar nazi var būt ilgs process. Tā vietā, lai ņemtu talkā nazi ķiploku tīrīšanā, izmantojiet šo triku. Jums būs nepieciešams vien plastmasas trauciņš ar vāku.
15.sep
Dārza darbi lēnām iet uz beigām! Šobrīd atliek vien ievākt ražu un sagatavot dārzu ziemai, nākamajai sezonai. Lai nākamgad nevajadzētu lieki tērēt naudu jaunu sēklu iegādei, tās varat ievākt jau no izaudzētajiem augiem, dārzeņiem. Kā pareizi uzglabāt sēklas, lai tās nākamajā dārza sezonā būtu dīgtspējīgas?
14.sep
Darbojoties dārzā, ne vienmēr mēs izmantojam cimdus vai arī pat tos lietojot, rokas var sasmērēties. Bieži vien tās tīras atkal kļūs, ja nomazgāsim tās siltā ūdenī ar ziepēm. Tomēr šāda metode vienmēr nelīdzēs, citreiz netīrumi šķiet ir "ieēdušies" ādā un rokas atkal tīras padarīt nemaz nav tik vienkārši. Šoreiz dalāmies padomiem, kā ātri un vienkārši netīrās rokas atkal padarīt tīras!
4.sep
Radot dažādus darbiņus bērni var sasmērēties. Nereti iztīrīt krāsas, krītiņu, flomāsteru un cita veida traipus no apģērba var būt visai grūti. Šoreiz dalāmies ar diviem padomiem, kā no apģērba veiksmīgi iztīrīt flomātera atstātos traipus!
3.sep
Lai nākamgad nevajadzētu pirkt tomātu sēklas veikalā, varat tās ievākt no šogad izaudzētajiem tomātiem. Kā to pareizi izdarīt, lai nākamgad sēklas būtu dīgtspējīgas?
3.sep
Daudziem cilvēkiem zirnekļi nepatīk un pat ir bail no tiem. Tomēr reizi pa reizei tie kā nelūgti viesi var ierasties jūsu mājoklī. Ko darīt, lai izvairītos no zirnekļu apmeklējuma?
1.sep
Nākamreiz, kad grasāties izmest miskastē dārzeņu atliekas, apsveriet iespēju dot tām vēl vienu iespēju. Ūdenī var izaudzēt dažādu dārzeņu un garšaugu dzinumus, kurus izmantot gan kulinārijā, gan ēdienu dekorēšanā, gan jaunu stādu iegūšanā.