Majonēzes pagatavošana aizņem tikai apmēram piecas minūtes. Un tās garša, ja ievēro visas nianses, ir vienkārši izcila - bieza, maiga un neticami apetītlīga.
31. jūlijā Valsts policija saņēma informāciju no aculieciniekiem par to, ka Krimuldas novada Krimuldas pagastā, Raganā, daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā kādam vīrietim nodarīti miesas bojājumi – iedurts plaušu rajonā. Tāpat policija tika informēta, ka vainīgā persona atrodas uz vietas un ir aizturēta.
Majonēze- vieniem tā ir neatņemama maltītes sastāvdaļa, citiem - produkts no kura labāk izvairīties. Ir vēl trešie - vienladzīgie. Bet majonēze ir ne tikai produkts, ar ko papildināt ēdinu, bet tā noder arī citām praktiskām lietām, kas noderīgas visiem - sudrablietu spodrināšanai, eņģu eļļošanai un pat krāsas pleķu noņemšanai.
Majonēze ir viens no tiem produktiem, ar kuru uztura speciālisti un dietologi aicina neaizrauties. Taču to nevar teikt par mājās gatavotu majonēzi, kas sanāk garda, veselīga un tās pagatavošana aizņem vien dažas minūtes!