Vasarā cīņa ar odiem ir neizbēgama. Brīžos, kad tiem ir izdevies uzbrukt nepamanītiem un iekost, rodas nepatīkama sajūta. Daudziem odu kodumi mēdz niezēt. Kāpēc tā?
Šokolādes un lazdu riekstu krēms "Nutella" ir daudzu cilvēku iemīļots. Tas labi sader kā ar pankūkām, tā grauzdētu maizi. Veikalos pieejami dažādi šāda veida krēmi, kurus ražo arī citi uzņēmumi, taču vispopulārākais ir tieši uzņēmuma "Ferrero" ražotais krēms.
Kuram gan tā nav noticis, ka pēkšņi vēders sāk burbuļot un kurkstēt visnepiemērotākajā brīdī, piemēram, pasākuma laikā vai pilnīgā klusmā. Kāpēc tā notiek, kas izraisa vēdera kurkstēšanu, ja neesam izsalkuši?
Šonedēļ daudzviet pasaulē tiks svinētas Lieldienas. Lai arī šie ir starptautiski svētki un tos atzīmē daudzviet pasaulē, ne tikai Latvijā, ir vairākas valstis, kurus šie svētki nemaz neskar.
Jau pavisam drīz svinēsim Lieldienas. Ar ko visbiežāk cilvēkiem asociējas Lieldienas? Ar šokolādes zaķiem, krāsainām olām un olu kaujām, kā arī ģimenes kopā sanākšanu.
Vai zinājāt, ka sēnes nav iespējams pārgatavot? Izrādās, ka tā ir! Sēnes ir viens no retajiem produktiem, kuru nav iespējams pārcept jeb vienalga, cik ilgi gatavosiet tās, tās vienmēr būs labas, ar nosacījumu, ja tās nepiededzināsiet!
Vai jūs zinājāt, ka tēju var dzert pareizi un arī nepareizi? Izrādās, ka ir viena darbība, kuru eksperti silti iesaka nedarīt, dzerot tēju, lai nesabojātu tās garšu!
Bieži tiek runāts par iemīlēšanos un mīlestību, kā tā ietekmē mūsu pašsajūtu, veselību un garastāvokli. Mazāk tiek pieminēts tas, kā jūtu mazināšanās pret iepriekš tik mīļu cilvēku, ietekmē mūsu veselību. Šoreiz centīsimies rast atbildi uz šo jautājumu!
Apmeklējot dažādus Āzijas restorānus, tajos tiek piedāvāta zaļa, asa pasta, kuru sauc par vasabi. Visbiežāk to restorāni piedāva klāt kā garšu pastiprinātāju tieši suši. Vai jūs zināt no kā tiek gatavots vasabi?
Kas var būt gardāks par svaigi ceptu, siltu un mīkstu maizi? Šāda maize garšo izcili pat bez dažādām piedevām. Tomēr šādas maizes sagriešana šķēlītēs var nebūt nemaz tik vienkāršs darbs.
Piededzināt pannā vai katlā esošu ēdienu nav grūti. Atliek vien nedaudz par to aizmirst, kad tie atrodas uz plīts, un lieta ir darīta. Lai arī ēdienu var pavisam ātri piededzināt, atbrīvoties no šī piedeguma reizēm nemaz nav tik viegli.
Aukstajās ziemas dienās nav brīnums, ka ļoti daudziem mēdz salt kājas. Visbiežāk pie tā vainojama nepareiza apavu izvēle. Taču ir cilvēki, kuriem nemitīgi mēdz salt kājas. Kāpēc tā, kas pie tā vainojams?
Augļi ir veselīgi un tie ir jāēd, par to nav šaubu. Lai arī tie ir veselīgi, ne visus ieteicams ēst lielos daudzumos, jo tie satur daudz fruktozes un kalorijas. Bet kā ir ar banāniem?