Bieži tiek runāts par iemīlēšanos un mīlestību, kā tā ietekmē mūsu pašsajūtu, veselību un garastāvokli. Mazāk tiek pieminēts tas, kā jūtu mazināšanās pret iepriekš tik mīļu cilvēku, ietekmē mūsu veselību. Šoreiz centīsimies rast atbildi uz šo jautājumu!
Apmeklējot dažādus Āzijas restorānus, tajos tiek piedāvāta zaļa, asa pasta, kuru sauc par vasabi. Visbiežāk to restorāni piedāva klāt kā garšu pastiprinātāju tieši suši. Vai jūs zināt no kā tiek gatavots vasabi?
Kas var būt gardāks par svaigi ceptu, siltu un mīkstu maizi? Šāda maize garšo izcili pat bez dažādām piedevām. Tomēr šādas maizes sagriešana šķēlītēs var nebūt nemaz tik vienkāršs darbs.
Piededzināt pannā vai katlā esošu ēdienu nav grūti. Atliek vien nedaudz par to aizmirst, kad tie atrodas uz plīts, un lieta ir darīta. Lai arī ēdienu var pavisam ātri piededzināt, atbrīvoties no šī piedeguma reizēm nemaz nav tik viegli.
Aukstajās ziemas dienās nav brīnums, ka ļoti daudziem mēdz salt kājas. Visbiežāk pie tā vainojama nepareiza apavu izvēle. Taču ir cilvēki, kuriem nemitīgi mēdz salt kājas. Kāpēc tā, kas pie tā vainojams?
Augļi ir veselīgi un tie ir jāēd, par to nav šaubu. Lai arī tie ir veselīgi, ne visus ieteicams ēst lielos daudzumos, jo tie satur daudz fruktozes un kalorijas. Bet kā ir ar banāniem?
Ir grūti nopirkt perfekti gatavu avokado. Bieži vien tie veikalu plauktos stāv negatavi, vai arī gluži pretēji jau pārgatavojušies. Kā tā nākas, ka perfekti gatavu avokado ir tik grūti nopirkt?
Paša audzēti tomāti vai sezonas laikā tirgū pirkti vienmēr garšos un smaržos daudz labāk nekā daudzi veikalos pieejamie. Kāpēc tā? Kāpēc veikala tomāti bieži vien ir bezgaršīgi?