Padoms, kā viegli un ātri iztīrīt piedegušus katlus un pannas

© depositphotos.com

Piededzināt pannā vai katlā esošu ēdienu nav grūti. Atliek vien nedaudz par to aizmirst, kad tie atrodas uz plīts, un lieta ir darīta. Lai arī ēdienu var pavisam ātri piededzināt, atbrīvoties no šī piedeguma reizēm nemaz nav tik viegli. 

Lai atvieglotu pannu un katlu tīrīšanu, izmantojiet šo vienkāršo triku!
  1. Ielejiet pannā vai katlā nedaudz ūdens.
  2. Ūdenim pievienojiet nelielu daudzumu etiķa.
  3. Lieciet katlu vai pannu ar visu tajā esošo ūdeni un etiķi karsēties uz plīts.
  4. Kad katlā un pannā esošais šķidrums ir sācis vārīties, izslēdziet plīti. Izlejiet šķidrumu.
  5. Ņemiet trauku švammīti un nomazgājiet katlu/pannu tekošā ūdenī.

Tas arī viss!


Avots

Dzīvo gudri!

Kad dzirdam vārdu “cukurs”, pirmā doma ir kūkas, saldumi vai kafija. Tomēr cukuram ir daudz vairāk pielietojumu, nekā šķiet – tas var kļūt par praktisku palīgu mājas darbos, skaistumkopšanā un pat dārzā! Lūk, daži pārsteidzoši un praktiski veidi, kā izmantot cukuru ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais