ēdiens

10.okt 2014
Pie­dā­vā res­to­rā­na Rī­gas at­slē­ga šef­pa­vā­re Gun­ta Ro­lo­va.
10.okt 2014
Zupas mēdz būt ne tikai karstas un ar kūpošu cūkgaļas šķēli, bet arī aukstas, pasniegtas ar jūras veltēm. Turklāt - tomāti lieliski noder gan karstai, gan aukstai variācijai par zupām.
10.okt 2014
Jauna, interesanta recepte noteikti ir tā vērta, lai to nekavējoties izmēģinātu un ieteiktu arī draugiem.
9.okt 2014
Gardēžu priekam - jauna variācija par labi zinamu tēmu.
9.okt 2014
Kaut arī kvi­no­ju ta­gad var no­pirkt gan­drīz kat­rā vei­ka­lā, dau­dziem tas jo­pro­jām ir svešs, ne­zi­nāms un vēl ne­pa­gar­šots pār­ti­kas pro­dukts. Tie­sa, lē­ta kvi­no­ja nav, ta­ču vēr­tī­ga gan – ne vel­ti pa­sau­lē ie­rin­do­ta starp su­per­pro­duk­tiem, kas da­ra brī­nu­mus.
8.okt 2014
Iepazīstam interesantas variācijas par tomātu tēmu.
7.okt 2014
Tiem, kuriem garšo tomāti, vienmēr būs interesanti uzzināt jaunas variācijas par labi zināmām tēmām.
26.sep 2014
Padomi pikantām garšām jūsu virtuvē.
25.sep 2014
Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.
24.sep 2014
Labam noskaņojumam un garšas kārpiņu iepriecināšanai piedāvājam gardu recepti.
16.sep 2014
Brīvdienu rīts ir īpašs katrai ģimenei. Lai tas būtu dubultā patīkams, kopīgi var baudīt gardas brokastis.
16.sep 2014
Vārīts kuskus, sauja rukolas lapu, viens mandarīns, ēdamkarote ananāsu gabaliņu, sauja rīvēts džiugas siers, riekstu ķirbis.
25.aug 2014
Krievi sākuši masveidā doties uz Somiju "pārtikas tūrismā" ar mērķi iepirkt Somijā ražotās preces, ziņo telekanāls "Doždj".
21.aug 2014
Šis rudenīgais laiks sola lielisku sēņu ražu un portāls www.espati.lv piedāvā izmēģināt rudenīgu un gardu sēņu sacepumu ar kartupeļiem un zilo sieru.
25.jun 2014
Kazas siera semifreddo ar ananasiem un lazdu riekstiem. Gatavo restorāna "Academy" šefpavārs Vjačeslavs Novickis.
20.jun 2014
Tūlīt būs klāt Jāņi, turklāt tagad pilnā plaukumā ir grila sezona, līdz ar to medus ir lieliska piedeva, ar ko baudīt dažādus grilētus ēdienus. Medus ieņem īpašu vietu Latvijas kultūrā un vēsturē – medus ir kā gardums, kā ārstniecības līdzeklis pret daudzām un dažādām kaitēm un slimībām. Tieši tāpēc, lai Jāņos visi būtu skaisti, veseli un ar pilnu vēderu, restorāns “Tex-Mex Republic” piedāvā trīs gardas receptes, kuras pagatavot svētkos.
17.jun 2014
Kas var būt gardāks par svaigām - mežā vai dārzā tikko lasītām ogām!
17.jun 2014
Dodoties ciemos vai gaidot viesus, vienmēr noderēs gardu un viegli pagatavojamu vasarīgu desertu receptes, ar kurām palutināt savus mīļos. Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā sezonai aktuālu desertu receptes, kuras iepriecinās ikvienu vasaras garšas baudītāju.
3.jun 2014
Karaliski gardai maltītei nebūt nav jāmaksā dārgi. Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā trīs karaliskas receptes, kuru gatavošanā izmantoti Rimi privātās preču zīmes produkti.
8.mai 2014
Truša gaļa ir viena no vērtīgākajām mājlopu gaļām – tā satur daudz proteīna, bet maz tauku, turklāt to iespējams viegli un ātri pagatavot. Tāpēc Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis šoreiz piedāvā idejas receptēm, kā viegli pagatavot truša gaļu.