Viens no veidiem, kā pagatavot, aromatizēt un arī palielināt olu glabāšanas laiku, ir to marinēšana. Marinētām olām ir aizraujoša garša — atkarībā no garšvielām — un tās var glabāties līdz 10 mēnešiem.
Pasaulsavenais pavārs Džeimijs Olivers sociālajā vietnē Instagram atklājis vienkāršu triku, kā padarīt mājās gatavotu ēdienu garšīgāku ar sīpolu palīdzību.
Laikā, kad lielākā daļa cilvēku visas maltītes gatavo mājās, britu šefpavārs Džeimijs Olivers pievienojas aicinājumam #paliecmājās un rosina cilvēkus būt atbildīgiem un veikalus apmeklēt pēc iespējas retāk. Šajā pandēmijas laikā ir sevišķi svarīgi rūpēties par savu veselību, ēdot sabalansētas un vitamīniem bagātas maltītes.
Slavenais britu šefpavārs Džeimijs Olivers paziņojis, ka viņa restorānu grupai "Jamie's Italian" noteikta maksātnespējas administrācija, apdraudot 1300 darbavietu.
Džeimijs Olivers ir pasaules mēroga fenomens. Divdesmit gadus ilgās karjeras laikā viņš iedvesmojis miljoniem cilvēku novērtēt un izbaudīt veselīgu un garšīgu ēdienu. Latviešu valodā iznākušas viņa grāmatas "15 minūtes virtuvē", "Ietaupām kopā ar Džeimiju" un "Katru dienu superēdiens. Receptes veselīgai un laimīgai dzīvei".