Džeimijs Olivers atklāj triku, kā ar sīpolu palīdzību uzlabot mājas ēdienu

© PA Wire/PA Images/Scanpix/Leta

Pasaulsavenais pavārs Džeimijs Olivers sociālajā vietnē Instagram atklājis vienkāršu triku, kā padarīt mājās gatavotu ēdienu garšīgāku ar sīpolu palīdzību.

Šādā veidā sīpoli zaudēs tiem piemītošo rūgtumu un būs daudz maigāki.

Šo triku Džeimijs esot iemācījies no itāļu slavenības Nonnas Rozannas: "Es izmantoju viņas triku - nomazgāju sagrieztus sīpolus, lai tos padarītu maigākus un mīkstākus. Tas palīdz izcelt to saldumu, kad tie tiek gatavoti!"
View this post on Instagram

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Džeimijs Olivers ir britu ševpavārs un restorānu īpašnieks. Viņa mājas apstākļiem pielāgotās ēdienu receptes ir populāras visā pasaulē un ļāvušas viņam kļūt par televīzijas zvaigzni.

Dīvaini

Rīdziniekam Valdim pirms nu jau gandrīz diviem gadiem, nākot apkopt ģimenes kapu kopiņas Matīsa kapos, aiz šoka iepletušās acis. Vietā, kur reiz apglabāta brāļa meita, tagad zemes klēpī guļ kāda sveša sieviete, vēsta "Bez Tabu".

Svarīgākais