Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Ķiģeļa meita jau no mazotnes veido žurnālistes karjeru

© Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency

Rokmūziķis Fēlikss Ķiģelis (43) uz labdarības koncertu «Vienoti par iespēju», kas norisinājās «Arēnā Rīga», ieradās kopā ar meitu Ievu (10).

«Meitiņa atnāca līdzi mani atbalstīt. Es bieži ņemu bērnus līdzi uz koncertiem, jo viņiem ir tusiņš, kad ir prom no mājas un datoriem. Visbiežāk man uz koncertiem līdzi brauc Ieviņa. Viņa ir aktīvākā līdzjutēja un izrāda vislielāko interesi. Bērniem būšana līdzās aizkulisēs palīdz realizēt savus sapņus, jo viņi uzņem visu, kas notiek gan aizkulisēs, gan uz skatuves. Protams, ne jau uz katru pasākumu man līdzi brauc bērni, bet uz tiem, kas bērniem ir draudzīgi. Esam arī piedzīvojuši dažādus smieklīgus gadījumus. Piemēram, kad dēls Emīls bija trīs gadus vecs, viņš pamanījās no aizkulisēm izskriet uz skatuves ar plastmasas ģitāriņu rokās, brīdī, kad muzicēja grupa «Credo». Šis mirklis pat ir iemūžināts video.

Meita gan nevēlas iesaistīties mūzikā, viņu interesē žurnālistika. Ieviņa jau trešo gadu vada ļoti populāru bērnu raidījumu LTV kanālā - «Mēs ar brāli, kolosāli!» Šajā raidījumā meita nokļuva, pateicoties savam talantam, un LTV Ievu uzaicināja vadīt raidījumu. Sākumā viņa guva popularitāti interneta kanālā «Youtube», kurā viņai ir pārdesmit tūkstoši sekotāju. Tad tas viss pārcēlās uz televīziju. Ieva savu TV karjeru sāka pirms trim gadiem, kad viņai bija septiņi gadi. Jau astoņu gadu vecumā meita intervēja Igaunijas konsulu,» ar bērniem lepojas rokmūziķis Fēlikss Ķiģelis.