Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kivičs un Skulme atklāj, kad, iespējams, atgriezīsies Latvijā

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

22. martā, tikai pāris dienas pirms prombraukšanas, māksliniece, skaistumkaraliene un sabiedrības dāma Liene Skulme salonā «Floriena SPA», kas atrodas Andreja Upīša pasāžā, par simbolisku samaksu pārdeva savu apģērbu, apavus un aksesuārus. Tāpat arī viņas mīļotais draugs – mūziķis Andris Kivičs sociālajos tīklos bija izsludinājis automašīnas un mēbeļu izpārdošanu.

Lienes Skulmes andelēšanās jeb mantu izpārdošana notika salonā «Floriena SPA», kur Liene ar Andri apvienoja patīkamo ar lietderīgo, jo pēc mantu iztirgošanas pāris nobaudīja arī masāžu. Starp daudzajām lietām, ko Liene todien pārdeva, bija arī dāvanas, ko Lienei savulaik bija sarūpējis viņas bijušais vīrs un uzņēmējs Ārens Skulme.

Liene un Andris bija ļoti viesmīlīgi un tiem, kas atnākuši andelēties, bija sarūpēts cienasts.

Krāj kabatas naudu skaistuma uzturēšanai

Kā andelējoties asprātīgi minēja Andris Kivičs, visa iegūtā nauda nebūs veltīta labdarībai, bet gan Lienes skaistuma uzturēšanai. Pāris, pirms pameta Latviju, aktīvi pārdeva savas privātās mantas, kuras uz jauno dzīvesvietu līdzi nepaņemsi. Kā sarunā ar »Vakara Ziņām« pastāstīja Liene, nav noteiktas summas, ko pāris vēlas sakrāt. Iegūtie līdzekļi ir kā kabatas nauda, ko, dodoties ceļā, paņemt līdzi.

Vienas nedēļas laikā tika pārdots Lienes Skulmes 2007. gada izlaiduma «Hyundai Getz» melnais hečbeks ar 87 399 kilometru nobraukumu par 1200 eiro. Auto ar mīlestības smaržu, kā to bija noraksturojis Kivičs, ievietojot aprakstu sludinājumu portālā SS.COM, tika pārdots vien pāris dienu laikā. Ozolkoka galds ar sešiem krēsliem, kuri tika iegādāti par 1200 eiro, tika pārdoti par 600 eiro. Andris atklāj, ka neilgi pirms prombraukšanas arī draugs atgriezis parādu, kas ir vērā ņemama naudas summa.

Kurpes kā no seriāla «Sekss un lielpilsēta»

Lienes Skulmes mantu andelē bija atrodamas pat «Manolo blahnik» zīmola kurpes, kuras dievināja seriāla «Sekss un lielpilsēta» varone Kerija Bredšova. Ekskluzīvie apavi ir 1000 eiro vērti, numurēti un vienā eksemplārā. Šos apavus viņa andelē tirgoja par 300 eiro. Kā stāsta Liene, unikālās kurpes viņa bija saņēmusi dāvanā. Tāpat viņa pastāstīja, ka ir vienkāršu lietu piekritēja un glaunu apģērbu un apavu vietā dod priekšroku džinsiem, kedām vai sarkanam mājas halātam, ko Ziemassvētkos uzdāvināja Andris.

Vairāk nekā 20 apavu pāru

Dāmas, kuru kājas izmērs ir 38 un 39, Lienes andelē varēja iegādāties apavus, ko rotā mirdzoši «Swarovski» kristāli. Tāpat viņa pārdeva īstas čūskādas kurpes, ar kurām reiz dejojusi džaivu un valsi. Liene atklāja, ka pārdošanā bija izlikusi arī kurpes, ko nekad nav vilkusi.

Skaistumkonkursa karalienes kleita

Šajā šaurajā un apspīlētajā kleitā Liene Skulme reiz piedalījās prestižajā «Mrs. Globe 2012» skaistumkonkursā, kurā, pārstāvot Latviju, viņa iekļuva finālā un pārliecinoši ieņēma 15. vietu. Kalifornijā notikušajā skaistumkonkursā Liene ieguva «The Family Values Award» titulu.

Dedzina tiltus ar Latviju

«Mēs principā dedzinām tiltus ar Latviju. Mēs gribam prom un nevēlamies vairs šeit dzīvot. Ja esi Liene Skulme un Andris Kivičs, nav viegli dzīvot Latvijā. Mēs esam izdarījuši savu izvēli par labu Indijas okeānam un dzīvosim Āfrikā, kur ir pilnīgi cita domāšana un mentalitāte nekā Latvijā. Gribas pilnīgi citu vidi nekā Latvijā. Mēs brauksim prom uz ilgu laiku. Māja ir pilna ar mantām, tādēļ sitam gaisā visu, kas ir labs. Pārdodam ļoti labas mantas, kas iegādātas treknajos gados. Es zinu, ka atkal darām to, ko Latvijā neviens nekad iepriekš nav darījis,» pastāsta Andris.

Beidzamā laika slavenākais mīlnieku pāris atklāj, ka, iespējams, Latvijā varētu atgriezties vasarā, ja producentu apvienība «Brīvdienas» izlems veidot realitātes šova «Kivičs. Pavisam privāti» otro sezonu.