Komentāri: Sievieti pazemo un noniecina slimnīcā Rīgā

īpaši stulbs

Pareizi daktere pateica! Ja piedzimtu bērns, ir depresija pazustu kā nebijusi.

29.jan 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tieši tā, bez tam ar bērnu dzimstību mums ir lielas problēmas, tā nenosedz mirstību.

29.jan 2021 Atbildēt
aha

VC4 vispār ir ļoti neiejūtīgi ārsti!

29.jan 2021 Atbildēt
Kira Stūre

Es par Veselības centra 4 ginekoloģi (uzvārds sākās ar burtu M) arī neesmu īpašā sajūsmā.... Gāju regulāri, bet attieksme..... aptuveni tāda NU KO ATVILKIES, UN KO VISPĀR GRIBI...

VAIRS NEEJU, JO CENA NEATBILST PAKALPOJUMA KVALITĀTEI...

29.jan 2021 Atbildēt
Tedis

Vot tā ir kad šitādas depresīvas mamzeles vēl grib jāties.....

29.jan 2021 Atbildēt
Lorena

šajā gadījumā piekrītu ārstei, man 35, un nekad nav bijušas gadījuma, negribētas grūtniecības, jo jau pusaudzes vecumā zināja kā izsargāties. Negribēts bērns ir nelaimīgs, bet aborts ir nav labs sievietes veselībai un arī psihiskai veselībai

29.jan 2021 Atbildēt
Lorena

Bet no citas puses ārstei jādara savu darbu un jāiejaucās privātā dzīvē, bet cik zināms ārstiem ir norāde mēģināt atrunāt no aborta un to viņi dara vienmēr.

29.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

kopoties visas grib kā trusīši un tad brauc griezt visu ārā.Ir klīnikas kur riktīgas magones par piķi atkal uztaisa par jaunavām.Pilns internets kur pārdod izsolēs pat savu jaunavību.Turku prinči daudzi būtu šokā,ja uzzinātu ,ka viņas mīļotā ir jaunava pēc 5 aborta.Ja ņevinovataja on sam prišol.

29.jan 2021 Atbildēt
Parsla Vilcina

Ko tu ,vīriet,saproti no sieviešu lietām.Cik ļoti cieš sievietes tajās valstīs ,kur aborti aizliegti. Un ne jau vienmēr 'tās isevietes paliek stāvoklī aiz laba prāta.Kāda vīrieša atbildība,to Tu gan nepiemini...

29.jan 2021 Atbildēt
Ina Fominova

ja, piekritu, dzintar, pasas sievietes sava starpa kopojas un pec tam abortus taisa, bet viriesi tikmer stulbus komentarus ralsta, ne ? ABIEM ir jaizsargajas, antin!

29.jan 2021 Atbildēt
Ārija Bērziņa

Ja Annai Kareņinai būtu bijusi govs, dzīvotu vēl šodien..........

29.jan 2021 Atbildēt
Ilze Burve

Pareiza nostāja dakterei pret abortnieci - bēnu slepkavu! Ja tā darītu visi ārsti un arī sabiedrība - tad abortu skaits samazinātos. Patiesība ir patiesība. Kādu attieksmi tad pelnījusi bērna slepkava? Godināšanu, vai?

29.jan 2021 Atbildēt
Ilze Burve

Pie kam šī sieviete nav vienkārša bērna slepkava, bet ļaunāk - SAVA BĒRNA SLEPKAVA!!!!

29.jan 2021 Atbildēt
Parsla Vilcina atbilde Ilze Burve

Briesmīgi Jūs runājat,nez cik tad Jums to bērnu,laikam neviena..

29.jan 2021 Atbildēt
Inta atbilde Ilze Burve

tu taču esi debīla ! ne visi var atļauties bērnus, vēl epidēmijas laikā. Dakterei ne tikai mutes sargu uzlikt, bet rīkli aizbāzt ar tamponu.

29.jan 2021 Atbildēt
Ilze Burve atbilde Inta

Diemžēl tas, ko viņa nogalināja nebija vairs viņas ļermenis. Tas jau bija cita cilvēka ķermenis. Tas bija viņas berna ķermenis, kuru viņa noslepkavoja.

Un sabiedrīnas nostaja pret slepkavām visos laikos ir bijusi vienāda - negatīva. Daktere ir labs cilvēks ar pareizu reakciju, bet izlaistā dāmīte ir reāli degradēta, ja nespēj to saprast, ka plāno noslepkavot pati savu bērnu un grib par to saņemt labu attieksmi. Tiešām žēl - smagi garīgi slima sieviete. Un tādu mūsdienās ir ļoti daudz. Sabiedrības reāla degradācija. Tai skaitā arī Inta pieder pie šī degradētās sabiedrības daļas.

29.jan 2021 Atbildēt
Ilze Burve atbilde Parsla Vilcina

Man ir bērni. Gan savi, gan adoptēti, ja nu ir interese par manu dzīvi.

29.jan 2021 Atbildēt
Ilze Burve atbilde Inta

Un, ja nu ir tāda nabadze, ka šobrīd nevar atļauties, tad vai nu lai nesekso, vai vismaz sevi izglīto pretapaugļošanās lietās, nevis kļūst par slepkavu.

29.jan 2021 Atbildēt
Ilze Burve atbilde Parsla Vilcina

Un es nerunāju briesmīgi - es runāju pavisam vienkārši - nosaucu lietas īstajos vārdos. Cik ilgi var dzīvot ilūzija??? darīt sliktas lietas, piemērma, slepkavošanu un dzīvot ilūzijā, ka tas nekas nav...tas tāpat vien...gadījās...visi apkartējie vainīgi...sliktā daktere begrib slepkavai klanīties... ak, šausmas

29.jan 2021 Atbildēt
Инта Буш

Prezervatīvu un kontracepciju ēra! No kurienes neieplanota grūtniecība?! VC4 vislabākie ārsti!

29.jan 2021 Atbildēt
Rūta Lūse

Pēc kārtējās pārbaudes teicu, ka nāku tāpēc, lai zinātu, kas tur notiek. Ārste abildēja ka nesaprot, kāpēc vajadzētu to zināt...

29.jan 2021 Atbildēt
ženija

Es uzskatu, ka lai cik smaga dzīve būtu, aborts ir noziegums. Par šo noziegumu es mokos visu savu mūžu. Kamēr vēl jauns nesaprot, vecāks paliek , tad gan var savu stulbo pieri dauzīt pret sienu un nožēlot, bet par vēlu. Depresija mocīs visu atlikušo dzīvi.

29.jan 2021 Atbildēt
Uģis Jansons

Smirdīga mauka....

30.jan 2021 Atbildēt
cilvēks

kā vienmēr visu risina nauda, tikko iedod naudiņu viss mainās par 180 grādiem

30.jan 2021 Atbildēt
Ziedonis Skaldis

Vīrietis,kas stājas dzimumattiecībās ar sievieti ,kas nedomā par to ,ka var rasties grūtniecība ir muļķIs,bet sieviete IR DUBULTMUĻĶE!

30.jan 2021 Atbildēt
Alma Petrovska

Cilvēku rupjība ir stulbuma izpausme un tai nav nekāda sakara ar situāciju. Šausmu stāsti par dzemdību namiem, kur esi laimīga ka dzīva ārā. Greizi skati uz daudzbērnu ģimenēm un tie paši ir arī pret abortiem. Ir jāizprot situācija, un jāatrod pareizie vārdi, lai laimīgas sievietes laistu pasaulē laibīgus bērniņus.

31.jan 2021 Atbildēt
Jānis

Nesaprotu, kāpēc dakteres-sievietes ir tik neiejūtīgas pret savu dzimumu! Bieži nākas dzirdēt par ginekoloģu neiejūtību un rupjību. Kurai gan vislabāk saprast un izprast sievieti. Var taču mierīgi izrunāt situācijas, paskaidrot, pamācīt, palīdzēt. Arī pabārt var pieklājīgi.

31.jan 2021 Atbildēt

Komentēt