Komentāri: Sirmgalve četrrāpus jādodas pakaļ dokumentiem uz PMLP nodaļu Limbažos

Liene Brēdiķe

Ļoti žēl šo cilvēku. Diez, ko sieviete būtu darījusi, ja būtu izrādījies, ka PMLP apmeklētājiem kārtas numuriņus pieņemšanai izsniedz tikai priekšpusdienā no 9.00 līdz 12.00, bet pēcpusdienā bez iepriekšēja pieraksta apmeklētājus nepieņem kā Jelgavas filiālē. (darba laiks no 9.00 līdz 16.30, izņemot piektdienas, jo tad līdz 16.00) Ja cilvēkam jābrauc no laukiem, kur kursē viens līdz divi autobusi dienā, var arī nepagūt un pie pases netikt. Turklāt, manuprāt, pārāk daudz kas par valsts iestāžu darbības principiem ir uzzināms tikai un vienīgi internetā. Gados vecākiem cilvēkiem diemžēl pietrūkst gan prasmju, gan arī līdzekļu, un reizēm arī tīri fizisku iespēju, lai piekļūtu šai informācijai. Par saviem nodokļiem valsts iestādes uzturam visi, bet vai tās ir pieejamas visiem, kas maksā un varbūt arī visu mūžu godprātīgi maksājuši nodokļus, tas jau cits jautājums...

17.feb 2019 Atbildēt
Asne

Normāli.... pie tam, pilnīgi iespējams, ka tas nabaga cilvēks līdz nodaļai bija spiests braukt ar taksi, kas mūsu laukos ir pavisam "normāla" parādība. Ja kāds nevar aiziet līdz veikalam, tad viņš vienkāŗši paliek neēdis ( ja nenomirst, kas arī ir viņa paša problēma), bet, ja kāds nebūs laikā samainījis pasi, tad valsts viņam noteikti panāks pretī - sastādot administratīvā pārkāpuma protokolu.

Varētu jau kārtējo reizi jautāt - kur tad sociālie darbinieki. Taču tiem jau jāaprūpē visu kategoriju deklasētie elementi, nevis parasts tantukiņš,kurš nav ne nodzēries, ne grāvī gulēdams kājas atsaldējis.

17.feb 2019 Atbildēt
Līga Āboliņa

Bauskā ir tas pats.

17.feb 2019 Atbildēt
Armands Korulis

Padomājiet loģiski - tante devās PĒC izgatavotās pases, tātad, jau vienreiz šo ceļu TĀDĀ stilā tika nogājusi - iesniegumu iesniegt un fočēties, tur papilārās līnijas piefiksēt - un toreiz PMLP to uzskatīja par normālu. nekādas mājas vizītes nepiedāvāja, bet šoreiz kāda maita to visu internetā izlika, tā atraujot ierēdņus no sekmīgās kapejas krūzes un spiežot flūdot par idiotiskiem ārējiem liftiem un citiem naudas piļīšanas pasākumiem... Pirmajā stāvā, protams, valsts kantorim vietas nav, jo tur iekortelējusies kāda komercfirma, tas saprotams...

17.feb 2019 Atbildēt
Baiba Ma Vi

Līdzcilvēki (darbinieki, klienti) vienkārši var kundzei arī piedāvāt palīdzēt uzkāpt pa kāpnēm.

17.feb 2019 Atbildēt
Inese Siltare

Savukārt man, daudzus gadus atpakaļ, pavisam neilgi pēc iegurņa un astes kaula lūzuma, nācās 10 stundas nosēdēt poliklīnikas telpās, lai tiktu pie ārstu konsīlija, kas novērtētu manu veselības stāvokli invaliditātes piešķiršanai. Vai kāds no viņiem nevarēja iedomāties, ka ar šādiem lūzumiem pat neilgi nosēdēt ir ļoti sāpīgi, kur nu vēl tik ilgu laiku. Tā jau ir, ka otru sāc saprast tikai tad, ja pats esi nokļuvis attiecīgā situācijā.

18.feb 2019 Atbildēt
Lauma Lasmane

Arī Smiltenē nav iespējas invalīdiem piekļūt pasei un ID.Kāpnes ir nepārvaramas.

18.feb 2019 Atbildēt
Ieva

Limbažu nodaļai vajadzētu pārcelties no ēkas otrā stāva uz pirmo, vai arī uz citu ēku, vai arī ierīkpot zavana pogu, lai cilvēks ar kustības traucējumiem varētu darbinieku izsaukt. Mans tēvs arī dzīvoja Limbažos(bija paralizēts pēc insulta) Lai viņš varētu saņemtu savu jauno pasi, man bija jārājās ar šīs iestādes darbiniekiem, jādraud ar TV raidījuma piesaisti, tikai tā panācam, ka darbiniece pacēla savu pakaļu no krēsla un atnāca līdz mašinai, lai tēvs parakstās un saņem pasi. Kauns.

21.feb 2019 Atbildēt

Komentēt