Medijs: Kas tāds ar Putinu notiek pirmoreiz; nekad vēl nav bijis tik slikti

© Depositphotos

Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam klājas ļoti slikti. Visā savas valdīšanas vēsturē nav bijis sliktākas situācijas par to, kādā viņš atrodas tagad, vēsta "Prozoro", atsaucoties uz "Bild".

Šāds secinājums izdarīts izdevumā "Bild", komentējot notiekošo Ukrainas bruņoto spēku operāciju Kurskas apgabalā, kas jau novedusi pie tā, ka apgabalā aptuveni simt apdzīvotu vietu, tostarp Sudžas pilsēta, ir nonākušas Kijivas kontrolē.

Kā pauž raksta autors, Krievijas armijas kontroles zaudēšana pār savu teritoriju ir īsts pazemojums Kremļa elitei, kas tagad dara visu, lai draudus apturētu.

Tomēr divas nedēļas pēc kauju sākuma Maskava joprojām nav spējusi atrisināt problēmu.

Ukrainas bruņoto spēku ofensīvas temps ir nedaudz samazinājies, bet Ukrainas armija turpina ienākt ienaidnieka teritorijā, liekot tai izvest arvien vairāk karaspēka no citiem virzieniem, lai pārceltu uz kauju plosīto Krievijas reģionu.

Citi

Sergejs Šoigu, sniedzot interviju Krievijas medijiem, sadusmoja un pat šokēja krievus ar negaidītu paziņojumu. Komentējot pašreizējo situāciju karā ar Ukrainu, bijušais Krievijas Aizsardzības ministrijas vadītājs, tagadējais Drošības padomes sekretārs, kā raksta ukraiņu medijs "Prozoro", "izkliedza kārtējo murgu porciju, kam ar realitāti maz sakara".