Monikas Zīles pēdējie mēneši bija ļoti smagi, viņa nespēja atgūties pēc operācijas

© Mārtiņš Zilgalvis/F64

Pēc vasarā pārciestās muguras operācijas rakstniece Monika Zīle cerēja atgriezties dzīvē, bet liktenim bija citi plāni, vēstīts Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Viņai vienkārši nepietika spēka" izdevumā "Privātā Dzīve".

Ķibeles ar veselību Moniku mocījušas jau labu laiku, bet šī vasara izvērtās īpaši smaga. Neilgi pirms Līgo viņa nonāca slimnīcā - bija sadrupis un iekaisis viens no mugurkaula skriemeļiem. Tika veikta nopietna muguras operācija, pēc tās uzsākta rehabilitācija, lai Monika atkal varētu staigāt. Rakstniece bija optimistiski noskaņota.

Monika patiešām ļoti centās. "Mamma ļoti gribēja atveseļoties, bet nesanāca. Viņa tā arī neatguvās. Viņai vienkārši nepietika spēka. Ar katru dienu mamma kļuva arvien vārgāka, līdz pamazām izdzisa," pauda Monikas meita rakstniece Baiba Zīle.

Slavenības

Tā kā sabiedrībā viesmīļu piesaiste nav populāra, ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).