Komentāri: FOTO: Ralfs Eilands nosauc "vainīgos" pie ārkārtējās situācijas

Jānis Resčevskis

Spveiciens cilvēk... Nu ja esi tik super gudrs, tad pasaki uz kuru pusi griezties, esmu nonācis dilēmā un sāku baidīties... Nekad neesmu bijis oret vakcīnu bet arī neuzskatu par vajadzīgu sagraut savu imunitāti ar nezināmu vielu.... Piem: Sākumā bija vajadzīga viena vakcīna, tad divas, tagad trešā.... Drīz brokastīs, pusdienās un vakariņās, šis nazais piemērs pierāda to ka nekas nav pārbaudīts, vēl klāt vakcinēti tieši iegrūž tev papīru kuru neparakstot nevakcinēsies, un visu atbildību par sekām uzņemies pats.... Atbildību kam jāuzņemas?... Tas otrs kādēļ nonācu dilēmā: Manai vecmammai tūlīt būs 90 gadu, divas potes un nekas nenotiek, vēl brauc ar velosipēdu... Otrs: Pazīstamas cilvēks ir as nekad nav pīpējis un dzēris, visu mūžu sports, pirmā vakcīna nekas, pēc otrās palika slikti, aizveda uz slimnīcu un otrā dienā nav cilvēka.... Mans tev ieteikums: beidz šo demogoģiju......

12.okt 2021 Atbildēt
Reds

Pilnībā piekrītu šim komentāram.Un katram ir iespeja izveleties,poteties vai nepoteties.Ja man klustot par invalidu pec sis uzspiestas potes valsts neparupesies par manu gimeni tad es tadu poti netaisos sevi laist.Ari varbut pec gadiem pieciem kajtkas notiek del vakcinas ka nav iztesteta pietirkami.Piemeram paradas reta slimiba un vuala esam arasts konsikija prirksā kuri lems arsret mani vai nearstet par valsts liszekliem.un novelk lidz pedejam un es atmetu ķelli.Visi šitie mūziki kuri neko ciru nemak ka trinkskinat savuninstrumentus pie lielakam katastrofam nosprags bada,jo neko citu nemak.Un cikveki Latvijā baidas kautjo mainit sava dzive,bai vai vai man del nevakcinetiem nav darbins vai vai vai,ko man tagad darir,da neko pakaries ja neko citu dzive neproti.Darba devejs redzes ka cilvekiem bail zaudet darbu un samazimas algas,jo ja jau var potet sazin ko tad ari piecietis mazaku algu.Tas ir apburtais loks.

12.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Reds un visiem citiem neta idiotiem un potes vel neviens nav nomiris un tikai masveida vakcinacija 85-90% uzvares Covid-19 pandemiju.

12.okt 2021 Atbildēt
Aija Snikere atbilde Marcis

Kāpēc tad Izraēlā neko nav uzvarējusi? Potē jau 4!!!! poti??? Vīrusu neuzvarēs tikmēr, kamēr tas tiks speciāli kaisīts!

12.okt 2021 Atbildēt
Jānis Jansons atbilde Marcis

Saeimā Mārci ir 96% vacēti,bet vienalga nolēma strādāt attālināti!!Ko tad viņi raustās?Toties manikīri,pedikīri,frizieri un restorāni viņiem nav attālināti!

12.okt 2021 Atbildēt
sshark atbilde Aija Snikere

Ja Jūs būtu iedziļinājusies jautājumā par Izraēlu, tad tur ir vairākas etniskās rases un dažādas sektantiskas grupas, kas nevakcinējas - arābi, utt. Principā, arī šo nevakcinēto cilvēku dēļ Covid problēma aktualizējusies Izraēlā. Parēķiniet, cik ir tie 30% ir no vairāk kā 8 miljoniem iedzīvotāju. Turklāt, austrumu zemēs ir ciešāki kontakti, lielas ģimenes, utt., kā rezultātā tiek aplipināti ari vakcinētie cilvēki, bet starp vakcinētajiem nav daudz kritisko gadījumu. Tā, ka, pirms izsakiet savu viedokli, lūdzu izprotiet konkrētās valsts specifiku. Jā, un mazliet sāciet draudzēties ar savu galvu, nevis akli ticēt sazvērestības teorijām ;)

12.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jānis Jansons

Saeima visi ir stulbi..

12.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Ej pie viņiem, būsi līderis.

12.okt 2021 Atbildēt
are

beidz murgot, ja netici mūsdienu medicīnai ej uz mežu un sprāgsti nost

13.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Jelena Sergejeva

Bet man tavi stulbi neta padomi jau sen ir pie vienas vietas.

13.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Jāā, tā tev ir īpaša vieta. Tur nav tikai mani padomi vien. Ķirbis jau nobriedis helovīnam?

13.okt 2021 Atbildēt
Jānis Kūlis atbilde Marcis

Nav oficāli atzīts nevis nav nomiris, tā ir atšķirība. Pazinu cilvēku, kurš pēc otrās potes nākošajā rītā nepamodās, sagadīšanās ? Neticu tādai sagadīšanai.

13.okt 2021 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

naudanesmird.lv

12.okt 2021 Atbildēt
Juris

Bacilītis lipīgs, pa gaisu lidinās, ne tikai elpceļus un netīras rokas nesmādē, arī tavas un manas acis nesmādēs lai iekļūtu tavā ķermenī. Vakseri un anti vakseri izskatās sistas kārtis, slimo abi, pārnēsā abi. Tas ir tas, ko zinām mēs, ierindas cilvēki, kas ar medicīnas jautājumiem esam uz ''Jūs''. Bet ko mēs zinām par izsargāšanos no šāda veida baciļu uzbrukuma. Sen pārbaudīts līdzeklis ir ķiploka daiviņa, pirms dodies cilvēku biezumā. Un, kā parādījās covids, tā pirmais uzbrukums bija tieši ķiplokam. Kāpēc? Ķiploks 100% neaizsargās, tur pie zīlnieces jāiet nebūtu, bet to lietot būtu vēlams, savu reizi kādu saslimšanu novērstu, vai pat slimības gaitu atvieglotu. varbūt pat to sejas masku būtu vēlams ar ķiploku iebeicēt. Lēti, ļaunu neko nedarītu, imunitāti tikai nostiprinātu. Manā skatījumā, kāpēc mūsu pašu zinātnieki netiek pienākoši stimulēti covida zāļu izstrādē. Ja zinātnieks izstrādes laikā saņem apmaksātu pasūtījumu, tad, veiksmes gadījumā, zāļu cena nevar būt kosmisks lielums, tai jāsedz tikai ražošanas izdevumi un kādi 80% peļņa. Bet mēs labprāt labāk ieguldām citās fīčās, Tur vairs neskatās, simtiem miljonu tāds sīkums vien ir.

12.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Savam vārda bralim Jurism pa lielākajai daļai piekrītu , kaut arī šis nav mans komentārs . Ķiplokus es mīlu ļoti .

12.okt 2021 Atbildēt
are

ķiplokus var iebāzt anusā, no viņiem nav nekādas jēgas

12.okt 2021 Atbildēt
deserttramp atbilde are

Ingvers ļoti labi palīdz sākumā. Tikai ilgstoši jāzelē.

13.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde are

Tas jāvaicā Mārcim. Par ānusiem viņš ir spečuks.

13.okt 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Bļeha muha.

12.okt 2021 Atbildēt
Shitds

Dalbajobs.Šķiro cilvēkus pidars ble!!Par tādu diršanu vinam zobus iedzīt kaklā..padaunis

12.okt 2021 Atbildēt
Marcis

Tu Shitds debilas neta idiotos un pederasts un aizver ciet savas smirdigas zaunas un nepiedirs netu ar saviem slimajiem neta murgiem.

12.okt 2021 Atbildēt
Peteris Rubins

atsaldēta dauņa viedoklis

12.okt 2021 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Debiloīds!!!

12.okt 2021 Atbildēt
V.B.

ej na**j gejland

12.okt 2021 Atbildēt
V.B.

gejlands visā krāšņumā

jauns.lv/raksts/zinas/...ribu-un-praidu

vai cilvēki vainīgi ka viņš tāds?

12.okt 2021 Atbildēt
deserttramp

Nu jā , tauta sauc lietas īstajos vārdos. Un es tagad esmu antivakseris))))

13.okt 2021 Atbildēt
deserttramp

Puikam nav ne mazākās sajēgas par to kas notiek. Bet par savu muļķību nākotnē var izrādīties ka būs jāmaksā pārāk dārgi. Piemēram ar neauglību. Manu paziņu lokā mirstība un blaknes no kovida ir zemāka nekā no vakcīnām. Un tie visticamāk ir tikai ziediņi salīdzinot ar perspektīvām. Jo kā tautas profesori melš, tajās ir kas vairāk.

13.okt 2021 Atbildēt
Ivars Eliass Kalvins

Ralf, Tu esi mēsls, pretīgs ignorants un iedomīgs tips. Kā mūziķis, viduvējs, kā sovmens, labs, bet tiem kuri Tev redz cauri Tu esi vnk atbaidoši pretīgs. Un šis Tavs tāfeles zīmējums liecina tikai par Tavu patiesībā zemo apziņas līmeni.

13.okt 2021 Atbildēt

Komentēt