Naktī gaidāms pat -9 grādu sals; rīt spīdēs saule

© GAtis Rozenfelds/F64 Photo Agency

Piektdien naktī un no rīta gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies līdz -4..-9 grādiem, vien dažviet piekrastē nekļūs vēsāks par -1 grādu, prognozē sinoptiķi.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien būs +2..-3 grādi. Laiks būs sauss un pārsvarā saulains.

Pūtīs lēns līdz mēreni stiprs ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, naktī Rīgas jūras līča piekrastē un valsts austrumos ar brāzmām 10-15 metri sekundē.

Rīgā gaidāma saulaina piektdiena. Naktī ziemeļu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 15 metriem sekundē un gaisa temperatūra būs -1..-3 grādi. Dienā vējš pūtīs mēreni, tas iegriezīsies no ziemeļrietumiem, gaisa temperatūra nepārsniegs +1 grādu.

Latvijā

Otrdien, 8.oktobrī, Ministru kabinetā tika skatīti Iekšlietu ministrijas sagatavotie grozījumi Ceļu satiksmes likumā, Administratīvās atbildības likumā un Krimināllikumā. Rosinātie grozījumi minētajos likumos paredz no alkohola koncentrācijas pārbaudes procesa izslēgt iespēju personai subjektīvi bez jebkāda pamata atteikties no amatpersonas veiktās alkohola koncentrācijas pārbaudes vai nepiekrist tās rezultātiem, kā arī noteikt atbildību par atteikšanos no amatpersonas prasītās pārbaudes veikšanas.