Pelmeņus vienmēr var pagatavot neticami garšīgi, ja seko līdzi tam, cik kvalitatīvas ir sastāvdaļas. Taču gala rezultāts būs atkarīgs ne tikai no mīklas un gaļas kvalitātes: ir svarīgi arī tos pareizi pagatavot.
Kā zināms, tad gatavot maltīti pašam ir maciņam draudzīgāk, nekā doties ēst ārpus mājām. Piekopiet šos astoņus paradums, tie palīdzēs veiksmīgāk ieekonomēt naudu brīžos, kad gatavojat!
Teju ikvienam noteikti ir gadījies tā, ka gribas apēst gardu sviestmaizi, bet sviests aizmirsts ledusskapī. Tas ir ļoti ciets un nav iespējams to uzziest uz maizes. Šis ir pavisam viegls triks, kā ātri iegūt mīkstu sviestu!
Septembra beigās visā pasaulē atzīmē Pārtikas atkritumu dienu, aicinot rūpīgāk pārdomāt savus iepirkšanās paradumus un lietderīgi izmantot visu iegādāto pārtiku, arī ēdienu atlikumus, lai pēc iespējas mazāk pārtikas nāktos izmest atkritumos.
Kombuča ir raudzēts, viegli dzirkstošs tējas dzēriens. Šis tējas dzēriens satur dažādus antioksidantus, B grupas vitamīnus, enzīmus un organiskās skābes, kas ir labas veselībai. Pagatavo pats savu kombuču, tas aizņems nedaudz laika, bet process ir visai vienkāršs!
Mīlestība, ko mamma sniedz savam bērnam, ir neizmērojama. Maija sākumā, svinot Māmiņdienu, īpaši novērtējam rūpes un maigumu, ko mūsu mammas mums izrāda, tāpēc vēlamies viņas palutināt.
Šāda augļu trauka pagatavošana būs ne tikai pavisam vienkārša, bet arī aizraujoša, jo vari izpausties pēc savas sirds patikas un radīt savu unikālo augļu trauku! Iesaisti procesā arī bērnus, tādējādi varat izveidot dažnedažādus jaunus interjera dekorus!
Parūpējies par savām virtuves virsmām! Brīdi, kad gatavo ēst un tev vairs nav vajadzīga karstā panna vai katls, un to vēlies novietot kaut kur blakus, tev labs palīgs būs karstumizturīgs paliktnis. Tas palīdzēs pasargāt tavas virtuves virsmas. Tāpēc izgatavo šādu paliktni pats, tev būs nepieciešamas tikai trīs lietas un pāris minūtes, lai izveidotu jaunu virtuves paliktni!
Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs atdzīst, ka pēdējā gada laika mājās ēdienus gatavo biežāk nekā iepriekš, tāpēc ikdienas ērtības ir svarīgākas nekā jebkad.
Pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš savā sociālo mediju kontā Instagram dalījās ar video, kurā viņš saviem sekotājiem vēlas parādīt savas kulinārās prasmes, taču sastopas ar neskaitāmām likstām.
Mēs visi zinām, ka rieksti ir veselīgi un tos vērts biežāk iekļaut ikdienas ēdienkartē. Taču ne visiem kārojas tos grauzt tāpat vien, un ja citu ideju to izmantojumam arī nenāk prātā, rieksti tā arī paliek kā veselīgs produkts veikala plauktā. "Zelta Rieksts" nāk talkā ar idejām, kā ikdienā biežāk iekļaut uzturā tik vērtīgos produktus.
«Agrāk, kad kāds «nejaukais vīrietis» mani pameta, es tik skaisti notievēju... Tagad nekādu ciešanu nav, neviens mani nepamet un – noēsties ir ļoti viegli. Tāpēc esmu sev ieņēmusi galvā, ka nav baigi jāņemas ar ēšanu – jāēd tikai tik, lai kājas var pavilkt, un nevajag pārēsties,» saka pazīstamā vides žurnāliste, SIA «Rīgas meži» projektu vadītāja Anitra Tooma.
Katram saimniekam/cei ir savi virtuves noslēpumi, kas palīdz ikdienā. Taču nenāk par ļaunu, kādreiz kādu kulinārijas gudrību aizgūt arī no citiem, īpaši, ja tie ir pārbaudīti triki, kas atvieglos dzīvi.