Kas jāpievieno, vārot pelmeņus, lai tie būtu ideāli gardi?

© Nora Krevneva/F64

Pelmeņus vienmēr var pagatavot neticami garšīgi, ja seko līdzi tam, cik kvalitatīvas ir sastāvdaļas. Taču gala rezultāts būs atkarīgs ne tikai no mīklas un gaļas kvalitātes: ir svarīgi arī tos pareizi pagatavot.

Daudzi izvēlas visvienkāršāko un demokrātiskāko pelmeņu pagatavošanas veidu - vārīt sālsūdenī.

Bet šādu pelmeņu garša nebūs tik spilgta un garda.

Pieredzējušāki pelmeņu cienītāji iesaka ūdenim pievienot buljonu.

Pat visvienkāršākais dārzeņu buljons spēj pārveidot šo ēdienu līdz nepazīšanai, piešķirot mīklai patīkamu garšas pieskārienu.

Bet vistas vai gaļas buljons pārvērš parastos pelmeņus par īstu kulinārijas šedevru.

Virtuvē

Alumīnija folija ir ērts un daudzpusīgi virtuvē izmantojams rīks - to var izmantot, lai iesaiņotu ēdienu, saglabātu tā siltumu vai izklātu cepešpannas. Tomēr šefpavārs Mohammeds Ince rakstā “Thetakeout.com” pastāstīja par situāciju, kurā folija izmantošana būtu kritiska kļūda.

Svarīgākais