Komentāri: Kas jāpievieno, vārot pelmeņus, lai tie būtu ideāli gardi?

Kaut kas vienreizējs ! Kas to būtu domājis !

31.jan 2022 Atbildēt

Peļmjaņ Šļahtiču gaumē! Interesanti, ka vienmēr pie rokas ir vistas buljons! Es dodu priekšroku buljonam Daugava

31.jan 2022 Atbildēt

Vienkārši, ūdenī vārīti, pelmeņi negaršos- arī frikadeļu zupai pievienoju vai vāru buljonā. Parasti- vistas buljons.

31.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Sorry, tavam vīram garšo tā herņa, ko gatavo? Frikadeļu zupa ar buljona kubiņiem! Jebšu, pirms frikadeļu zupas vārīšanas, vispirms vistu novāri? Un tad, hujaks, abus kopā mauc?

4.feb 2022 Atbildēt

Es pelmeņiem pievienoju buljonu, dilles un beigās vēl krējumu. Tad pelmeņus apēdu un arī garšīgo šķidrumu izstrebju. Nekas zudumā neiet, lai arī nav man ne kāķa, ne suņa.

31.jan 2022 Atbildēt

Buljonu?Ak,dies!Lauru lapā, sāls un pipari..tas arī viss,kas vajadzīgs.

31.jan 2022 Atbildēt

Adžiku, kādu karoti.

1.feb 2022 Atbildēt

Noteikti būs garšīgi, ja pievienos arī gaļu!

1.feb 2022 Atbildēt

Vienīgā jēdzīgā atbilde.

8.feb 2022 Atbildēt

Vaitad pelmeņos nav gaļa? Klāt taču vajadzētu būt garšvielām. Varbūt nedaudz sāls? Nevajag pirkt negaršīgos.

1.feb 2022 Atbildēt

Pelmeņos gaļas nav!

8.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Idiotisms!

Daudzās receptēs- buljons un buljons, vistas, sēņu, govslopa. Buljona kubiņi.

Idioti, ja es vāru zupu ar gaļu, zupā būs buljons. Vārot dārzeņu zupu, iegūstam dārzeņu buljonu. Zivis- zivju buljons. Buljons ir produkta novārījums.

Vārot pelmeņus, ja tajos gaļa iekšā ir, es iegūstu buljonu!

4.feb 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ja kas ēdienam ir absolūti nevajadzīgs, tad tas ir buljons.Un es to teikšu, kā cilvēks ar kulinārijas izglītību un šefpavāra diplomu.

4.feb 2022 Atbildēt

Kas tik tu neesi. Psihologs ar pavāra diplomu. Ēdot tavus ēdienus var mierīgi filozofēt?

7.feb 2022 Atbildēt

Šis atklājums jāvirza Nobela prēmijas nominācijai. Pilnīgi droši! Tas ir absolūti neticams atklājums, kas radikāli mainīs Cilvēces vēstures gaitu.

6.feb 2022 Atbildēt

Gaļinu Blanku!

6.feb 2022 Atbildēt

Tie pelmeņi tik bezgaršigi,ka savādāk nevar-kaut kas jāpieliek klāt.

7.feb 2022 Atbildēt

Komentēt