Peļmjaņ Šļahtiču gaumē! Interesanti, ka vienmēr pie rokas ir vistas buljons! Es dodu priekšroku buljonam Daugava
Vienkārši, ūdenī vārīti, pelmeņi negaršos- arī frikadeļu zupai pievienoju vai vāru buljonā. Parasti- vistas buljons.
Sorry, tavam vīram garšo tā herņa, ko gatavo? Frikadeļu zupa ar buljona kubiņiem! Jebšu, pirms frikadeļu zupas vārīšanas, vispirms vistu novāri? Un tad, hujaks, abus kopā mauc?
Es pelmeņiem pievienoju buljonu, dilles un beigās vēl krējumu. Tad pelmeņus apēdu un arī garšīgo šķidrumu izstrebju. Nekas zudumā neiet, lai arī nav man ne kāķa, ne suņa.
Buljonu?Ak,dies!Lauru lapā, sāls un pipari..tas arī viss,kas vajadzīgs.
Adžiku, kādu karoti.
Noteikti būs garšīgi, ja pievienos arī gaļu!
Vienīgā jēdzīgā atbilde.
Vaitad pelmeņos nav gaļa? Klāt taču vajadzētu būt garšvielām. Varbūt nedaudz sāls? Nevajag pirkt negaršīgos.
Pelmeņos gaļas nav!
Idiotisms!
Daudzās receptēs- buljons un buljons, vistas, sēņu, govslopa. Buljona kubiņi.
Idioti, ja es vāru zupu ar gaļu, zupā būs buljons. Vārot dārzeņu zupu, iegūstam dārzeņu buljonu. Zivis- zivju buljons. Buljons ir produkta novārījums.
Vārot pelmeņus, ja tajos gaļa iekšā ir, es iegūstu buljonu!
Ja kas ēdienam ir absolūti nevajadzīgs, tad tas ir buljons.Un es to teikšu, kā cilvēks ar kulinārijas izglītību un šefpavāra diplomu.
Kas tik tu neesi. Psihologs ar pavāra diplomu. Ēdot tavus ēdienus var mierīgi filozofēt?
Šis atklājums jāvirza Nobela prēmijas nominācijai. Pilnīgi droši! Tas ir absolūti neticams atklājums, kas radikāli mainīs Cilvēces vēstures gaitu.
Gaļinu Blanku!
Tie pelmeņi tik bezgaršigi,ka savādāk nevar-kaut kas jāpieliek klāt.
Kaut kas vienreizējs ! Kas to būtu domājis !