Kā dažās minūtēs iegūt mīkstu sviestu?

© unsplash.com

Teju ikvienam noteikti ir gadījies tā, ka gribas apēst gardu sviestmaizi, bet sviests aizmirsts ledusskapī. Tas ir ļoti ciets un nav iespējams to uzziest uz maizes. Šis ir pavisam viegls triks, kā ātri iegūt mīkstu sviestu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • verdošu ūdeni;
  • glāzi;
  • šķīvi;
  • dvieli.

Process:

1. Uz šķīvīša novietojiet sviestu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Glāzē ielejiet verdošu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Atstājiet glāzē ūdeni uz vienu minūti, pēc tam to izlejiet.

4. Noslauciet glāzi, lai tā nebūtu slapja.

5. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Atstājiet glāzi šādi uz aptuveni minūti.

Pēc minūtes jūsu sviestam vajadzētu būt mīkstam un viegli smērējamam!

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais