Kā dažās minūtēs iegūt mīkstu sviestu?

© unsplash.com

Teju ikvienam noteikti ir gadījies tā, ka gribas apēst gardu sviestmaizi, bet sviests aizmirsts ledusskapī. Tas ir ļoti ciets un nav iespējams to uzziest uz maizes. Šis ir pavisam viegls triks, kā ātri iegūt mīkstu sviestu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • verdošu ūdeni;
  • glāzi;
  • šķīvi;
  • dvieli.

Process:

1. Uz šķīvīša novietojiet sviestu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Glāzē ielejiet verdošu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Atstājiet glāzē ūdeni uz vienu minūti, pēc tam to izlejiet.

4. Noslauciet glāzi, lai tā nebūtu slapja.

5. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Atstājiet glāzi šādi uz aptuveni minūti.

Pēc minūtes jūsu sviestam vajadzētu būt mīkstam un viegli smērējamam!

Avots

Virtuvē

Rudens ir īstais laiks, lai virtuvē radītu brīnumus no sezonas augļiem un dārzeņiem. Āboli, ķirbis un bumbieri ir labi pazīstami ikvienam, taču tie slēpj daudz vairāk iespēju nekā ierastie ievārījumi vai kompoti. Mazliet drosmes, un tradicionālā ievārījuma burka pārvēršas par kulināru piedzīvojumu – saldā un pikantā saspēle rada garšas, kas pārsteigs gan ģimeni, gan viesus. Ar receptēm dalās “Martha Stewart”.

Svarīgākais