Kā dažās minūtēs iegūt mīkstu sviestu?

© unsplash.com

Teju ikvienam noteikti ir gadījies tā, ka gribas apēst gardu sviestmaizi, bet sviests aizmirsts ledusskapī. Tas ir ļoti ciets un nav iespējams to uzziest uz maizes. Šis ir pavisam viegls triks, kā ātri iegūt mīkstu sviestu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • verdošu ūdeni;
  • glāzi;
  • šķīvi;
  • dvieli.

Process:

1. Uz šķīvīša novietojiet sviestu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Glāzē ielejiet verdošu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Atstājiet glāzē ūdeni uz vienu minūti, pēc tam to izlejiet.

4. Noslauciet glāzi, lai tā nebūtu slapja.

5. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Atstājiet glāzi šādi uz aptuveni minūti.

Pēc minūtes jūsu sviestam vajadzētu būt mīkstam un viegli smērējamam!

Avots

Virtuvē

Vai arī jūs lielveikala plauktos noskatāties uz košajām, dzeltenajām kukurūzas vālītēm, tomēr neieliekat tās savā groziņā, jo baidāties, ka nepratīsiet tās pareizi pagatavot? Par to, kā pavisam vienkārši uzvārīt mutē kūstošu kukurūzu, dalās “The Takeout” - jums vajadzēs tikai divas sastāvdaļas.

Svarīgākais