Kā dažās minūtēs iegūt mīkstu sviestu?

© unsplash.com

Teju ikvienam noteikti ir gadījies tā, ka gribas apēst gardu sviestmaizi, bet sviests aizmirsts ledusskapī. Tas ir ļoti ciets un nav iespējams to uzziest uz maizes. Šis ir pavisam viegls triks, kā ātri iegūt mīkstu sviestu!

Vajadzēs:

  • sviestu;
  • verdošu ūdeni;
  • glāzi;
  • šķīvi;
  • dvieli.

Process:

1. Uz šķīvīša novietojiet sviestu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Glāzē ielejiet verdošu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Atstājiet glāzē ūdeni uz vienu minūti, pēc tam to izlejiet.

4. Noslauciet glāzi, lai tā nebūtu slapja.

5. Uzlieciet glāzi virsū sviestam.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Atstājiet glāzi šādi uz aptuveni minūti.

Pēc minūtes jūsu sviestam vajadzētu būt mīkstam un viegli smērējamam!

Avots

Virtuvē

Ziemassvētkos saimnieces vēlas savu ģimeni, radus un draugus īpaši lutināt ar gardu maltīti, kas nereti sastāv no vairākām kārtām ēdienu. Ko darīt, ja cepetis tomēr nav apēsts un pāri palicis gabaliņš gaļas?

Svarīgākais