Ieraksts tviterī par vilšanos ukraiņu virtuvē izsauc "zibeņus"

© Pixabay

Dažreiz pat sākotnēji nevainīgi ieraksti soctīklos spēj sacelt viedokļu vētru. Tā tās noticis arī šoreiz.

Tiesa, teiktajam nepiekrīt ieraksta komentētāji. Tāpat šis ieraksts "izkāpis" jau ārā no autores burbuļa un arī tur šo vārdu autorei netiek taupīta kritika.

Piemēram:

Mārtiņš: Tā ir jūsu pateicība tam, ka pateicoties ukrainas cīņassparam, nākamā nebija Latvija? Un tad, ja viņi necīnītos, šodien jūs jau mierīgi varētu apgūt jau citu valsts valodu, vai arī pati doties bēgļu gaitās.

Romija: Jums vilšanās ukraiņu virtuvē, man vilšanās latviešos, kuri aizmirsuši, kas šobrīd notiek Ukrainā.

Visvaldis: Es atvainojos, bet šis ir par tālu. Mums ir jāpārstāj uzskatīt, ka kara bēgļiem uzreiz pēc tik traumatiskas bēgšanas ir jāmācās mūsu valsts valoda. Krievi runā tikai krieviski, jo ir egoisti. Ukraiņi runā tikai krieviski, jo ir bēguši no kara kas joprojām notiek.

Lolita: Nevajadzētu, lai kara posta traumētie bēgļi, kamēr sēro par tuvinieku un draugu nāvi, mēģina savilkt galus kopā, mums radītu neērtības.

Jānis: Ja nespējam saprast, ka Ukraiņi ir tikko pārcēlušies pie mums, strādā vairākos darbos, bet neapkalpo mani latviski, tad vārds empātija jums ir svešs. Un ne jau pret krieviem, kas mūsu valsti okupēja, būtu jābūt empātiskiem, bet pret Ukraiņiem, kas šobrīd tur fronti pret fašismu!