Vakariņu recepte

23.aug
Lai mājās pagatavotu pats savu pastu, izrādās nav nepieciešamas daudzas sastāvdaļas, vismaz ne šajā receptē! Ja vēlaties izmēģināt kaut ko jaunu, tad pagatavojiet siera pastu!
23.feb
Mazumtirdzniecības tīkls "Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina iekļaut savā ziemas ēdienkartē dārzeņus un izmēģināt jaunu recepti - saldēto dārzeņu sacepumu!
11.feb
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka izmēģināt gardo Minestrone zupiņu!
10.feb
Basketbolists Dairis Bertāns kopā ar Rimi Gardērdi Normundu Baranovski šmorē desiņas ar kāpostiesm. Iedvesmojies un pagatavo arī pats!
8.feb
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone aicina pagatavot un nobaudīt gardu sakņu - dārzeņu sautējumu!
23.jan
Jo vairāk sviesta, jo gardāka maltīte? Bokseris Kristaps Zutis ir pārliecināts, ka gardu vistas cepeti var pagatavot ar karstu gaisu un mīlestību vien! Viņš kopā Rimi Gardēdi Normundu Baranovski gatavotu gaisa cepeškrāsnī jeb aerogrilā ceptu vistu ar zeltainiem kartupelīšiem un sēņu mērci.
16.jan
Katru gadu janvārī arvien vairāk cilvēku nolemj mēnesi ēst tikai augu izcelsmes ēdienus un pievienojas tā dēvētajam Vegāniskā janvāra jeb Veganuary izaicinājumam. Tomēr bieži vien pastāv maldīgs priekšstats, ka ilgtspējīgāki pārtikas produkti ir dārgāki un to pagatavošana ir sarežģītāka. IKEA Ēdināšanas nodaļas vadītājs Oļegs Soročins pierāda pretējo, daloties ar viegli pagatavojamu augu izcelsmes maltītes recepti.
6.jan
Labam pavāram un krietnam ēdājam pa spēkam viss – gan kārtīga itāļu pica, gan latviešu virtuves “smagsvari”! Kārlis Matīss Zitmanis un Andrejs Reinis Zitmanis no grupas "Sudden Lights" ciemojas pie "Rimi Gardēža" Normunda Baranovska un gatavo pelēkos zirņus ar bekonu.
10.dec 2023
Šī būs, iespējams, pati vienkāršākā un ātrākā ķirbja pagatavošanas recepte. Lai varētu baudīt gardo ķirbi, būs nepieciešamas vien 20 minūtes.
30.nov 2023
Ziemām piestāv karsta zupa. Ja jums ir aptrūkušās idejas, kādu zupu pagatavot ģimenei, izmēģiniet šo vienkāršo recepti!
13.nov 2023
"Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina pagatavot sātīgu un gardu ēdienu!