Neticami garda un iespaidīga kūka, kas būs ideāls noslēgums romantiskam vakaram 14. februārī. Šī šokolādes kūka ar sulīgām mellenēm un zemenēm ir patiess mīlestības apliecinājums, kas gatavots pašu rokām.
Braunijs jeb šokolādes kūka ir daudzu cilvēku iecienīts saldais ēdiens, taču ne vienmēr tos izdodas pagatavot perfekti. Izdevums “Express” atklāj, kādas sastāvdaļas uzlabos šo saldēdienu, lai tas vienmēr izdotos nevainojami.
Šefpavāre Ciara saka, ka šī kūka ir "visgaršīgākā un vienkāršākā pasaulē", turklāt tās pagatavošanai nepieciešams šobrīd tik populārais “air fryer”, izmantojot tikai trīs vienkāršas sastāvdaļas, raksta “Express”.
Bieži internetā nācies saskarties ar kafijas krūzē pagatavojamas šokolādes kūkas recepti, kura būs gatava pēc 1 minūtes sildīšanas mikroviļņu krāsnī. Mani urdīja jautājums - vai tiešām šāda kūka var izdoties un būs maz ēdama? Nolēmu izmēģināt!