Šefpavāre Ciara saka, ka šī kūka ir "visgaršīgākā un vienkāršākā pasaulē", turklāt tās pagatavošanai nepieciešams šobrīd tik populārais “air fryer”, izmantojot tikai trīs vienkāršas sastāvdaļas, raksta “Express”.
"Es esmu par receptēm, kas ir ātri un vienkārši pagatavojamas, un šī šokolādes kūka ir viena no vienkāršākajām, taču garšīgākajām receptēm!” saka šefpavāre.
Sagatavošanas laiks ir tikai trīs minūtes, bet cepšanas laiks - 13 minūtes.
Sastāvdaļas:
100 grami miltu;
300 grami šokolādes pastas, piemēram, “Nutella”;
divas vidēja lieluma olas.
Pagatavošana
Vispirms bļodā samaisiet miltus, šokolādes pastu un olas, sajaucot ar rokām vai ar elektrisko putotāju. Šai kūkai var izvēlēties jebkuru šokolādes pastu - saskaņā ar Ciaras teikto, derēs jebkurš šokolādes krēms.
Pārliecinieties, vai kūkas forma ir labi ietaukota ar sviestu vai eļļu no apakšas un sāniem, vai arī varat to izklāt ar cepamo papīru, pirms ielejiet kūkas maisījumu. Lieliski derēs arī speciālie “air fryer” cepšanas papīri jeb formas.
Kūka jācep 180 grādos 13 minūtes.
"Rezultāts ir patiešām lipīga, garšīga, gaisīga kūka, kuras tekstūra ir līdzīga braunijam," viņa saka.
Ja vēlaties, lai kūka būtu stingrāka, atstājiet to cepties vēl divas līdz trīs minūtes.
Svarīgi arī, lai kūka būtu pilnībā atdzisusi - tad to būs vieglāk izņemt.
Ciara iesaka šo šokolādes desertu pasniegt ar grieķu jogurtu vai saldējumu un ogām.