Tomāti ne tikai ir gardi, bet arī ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, taču vai zinājāt, ka ir vairāki mazāk zināmi veidi, kā pagatavot šo gardumu? Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem neparastiem, bet ļoti baudāmiem veidiem, kā izmantot tomātus ikdienas ēdienos vai svētku galdā. Ar ieteikumiem dalās “Kitchn”.
No citrusaugļiem gatavotās marmelādes ir tik gardas, aromātiskas un atsvaidzinošas, un tik iederīgas tieši tagad, ziemā, kad vasaras ogu zaptes, visu laiku ēstas, jau drusku apnikušas.
Daudziem citrusaugļiem veikalos pašlaik ir gan pievilcīga cena, gan izteikti piesātināta garša, tāpēc visīstākais laiks sameistarot kādu eksotisku marmelādi vai džemu.
Pārdotavu plaukti un vitrīnas no dažādu našķu pārpilnības vai lūst, bet, ko uzlikt uz kārā zoba, izvēlēties tā arī nevar. Nav bezizejas gadījumu: pašus gardākos kārumus vai našķus katrs var radīt pats, un tas nebūt nav neiespējami.