marmelāde

8:45
Tomāti ne tikai ir gardi, bet arī ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, taču vai zinājāt, ka ir vairāki mazāk zināmi veidi, kā pagatavot šo gardumu? Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem neparastiem, bet ļoti baudāmiem veidiem, kā izmantot tomātus ikdienas ēdienos vai svētku galdā. Ar ieteikumiem dalās “Kitchn”.
23.feb 2015
Marmelāde ar ruma piešprici.
21.feb 2015
Vienkārši pagatavojams gardums.
20.feb 2015
No cit­rus­aug­ļiem ga­ta­vo­tās marmelādes ir tik gar­das, aro­mā­tis­kas un at­svai­dzi­no­šas, un tik ie­de­rī­gas tie­ši ta­gad, zie­mā, kad va­sa­ras ogu zap­tes, vi­su lai­ku ēs­tas, jau drus­ku ap­ni­ku­šas.
16.feb 2015
Dau­dziem cit­rus­aug­ļiem vei­ka­los paš­laik ir gan pie­vil­cī­ga ce­na, gan iz­teik­ti pie­sā­ti­nā­ta gar­ša, tā­pēc vis­īs­tā­kais laiks sa­meis­ta­rot kā­du ek­so­tis­ku mar­me­lā­di vai dže­mu.
photo_camera
3.dec 2014
Pār­do­ta­vu plauk­ti un vit­rī­nas no da­žā­du naš­ķu pār­pil­nī­bas vai lūst, bet, ko uz­likt uz kā­rā zo­ba, iz­vē­lē­ties tā arī ne­var. Nav bez­iz­ejas ga­dī­ju­mu: pa­šus gar­dā­kos kā­ru­mus vai naš­ķus katrs var ra­dīt pats, un tas ne­būt nav ne­ie­spē­ja­mi.