Kurš gan var atteikties no zeltainām, kraukšķīgām kartupeļu pankūkām? Īpaši, ja tās gatavo pēc šefpavāra Mārtiņa Sirmā ieteikumiem. Viņš zina, kā panākt perfektu konsistenci bez liekām piedevām – tikai kartupeļi, eļļa un pareizā pieeja!
Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.
Ēst, lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai ēstu! Kuram gan atliek laika domāt par ēdienu, ja dzīvē ir daudz citu aizraujošu lietu, kurām ar diennakts stundām nepietiek? Tā mēdz gadīties arī dziedātājai Patrishai, kura ikdienā lielākoties iztiek ar retām ēdienreizēm un mazām porcijām.