Kas jāpievieno kartupeļu pankūkām, lai tās būtu ideālas?

© Reinis Hofmanis/F64

Lai pagatavotu ideālas kartupeļi pankūkas, katrai saimniecei ir savi noslēpumi. Dalāmies ar vienu no tiem.

Pirmais solis, ko veic, gatavojot kartupeļu pankūkas, ir kartupeļus un sīpolus sarīvē uz rupjās rīves.

Noslēpums ir tāds, ka šai masai jāpievieno vismaz karote skābā krējuma un kārtīgi jāsamaisa.

Pēc tam pievieno citas sastāvdaļas.

Skābais krējums ir vajadzīgs tāpēc, lai kartupeļi nezaudētu savu zeltaino krāsu, un kartupeļu pankūkas sanāktu gaišas ar kraukšķīgu garoziņu, nevis tumši pelēkas.

Dzīvesstils

Viena vīna glāze piektdienas vakarā pēc darba, viens dzēriens kopā ar draugiem bārā - bieži vien daudziem cilvēkiem grūti ir apstāties pie pirmā dzēriena, lai gan sākotnēji tāds ir bijis plāns. Zinātnieki atraduši iespējamo izskaidrojumu tam, kāpēc reizēm trūkst gribasspēka apstāties.

Svarīgākais