Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Rūta Reinika neveiksmīgi iepirkusies internetā

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Reinika, vēloties atrast interneta veikalu plašājā piedāvājumu klāstā lietišķa stila žaketi ikdienai, jokoja, ka sarūpēja sev jaku vēsiem vakariem.

«Tas bija pirmais un pagaidām mans pēdējais pirkums internetā. Es laikam uzķeros uz Ķīnas krāpniekiem. Šī veikala reklāmas internetā ir ļoti uzrunājošas, bet par to, ko saņēmu, biju ļoti pārsteigta. Es nebiju ne šokēta, ne bēdīga. Drīzāk tā bija diena, kad es uzjautrināju visu ofisu un savus sociālās vietnes «Instagram» sekotājus.

Pēc tam, kad internetā palasīju par šo veikalu atsauksmes, sapratu, ka tā ir krāpšana. Ja būtu iepriekš meklējusi atsauksmes un informāciju par attiecīgo veikalu, viss būtu kārtībā. Es nemāku iepirkties internetā, tādēļ man arī turpmāk būs bail kaut ko pasūtīt. Mani kolēģi aktīvi iepērkas interneta veikalos un pamāca arī mani, kā to darīt. Ja kāda no meitenēm nopērk kādu lietu, kas pašai neder, tad atdod citai kolēģei. Citiem, lūk, ir pozitīva pieredze, bet ne man. Tuklāt tā bija pirmā reize, kad kaut ko mēģināju iegādāties,» par savu pieredzi, pasūtot preci internetā, stāsta Rūta Reinika.

View this post on Instagram

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on

Žakete, ko Rūta vēlējās iegādāties, interneta veikala fotoattēlos izskatījās perfekti. Savukārt reālajā dzīvē Rūta saņēma kaut ko pilnīgi pretēju attēlā redzētajām, par ko jokoja, ka jaka vēsiem rudens un ziemas vakariem ir atrasta.