Ķirurgs skaidro, kā “dažādas injekcijas” izkropļojušas Putina mīļoto Kabajevu

© Scanpix

Jau vairākas dienas internets enerģiski apspriež vingrotājas Alinas Kabajevas jauno izskatu - bijusī mākslas vingrotāja un Putina slepenā mīļotā šokēja ar savu seju internetā publicētā video, kurā Alinas sejas vaibsti ir neticami līdzīgi Krievijas prezidentam, vēsta unian.net.

Plastikas ķirurgs Dmitrijs Slosers pastāstīja, kas tieši varēja izkropļot Kabajevu. Pēc eksperta teiktā, vingrotāja mēģināja uzlabot savu izskatu ar hialuronskābi.

"Sākumā viņa izskatījās kā visas vingrotājas, diezgan bērnišķīgi. Par to es neesmu pārsteigts, jo pastāv tāds pieņēmums, ka Krievijas prezidents nav vienaldzīgs pret bērniem. Bet Kabajevas gadījumā, protams, es domāju, ka viņa veica injekcijas, izmantojot hialuronskābes preparātu," sacīja Slosers.

Kā teica ķirurgs, Kabajevai jau kopš dzimšanas ir plata seja, bet, mēģinot apturēt ar vecumu saistītas izmaiņas, viņa aizgāja pārāk tālu, padarot to izteikti neglītāku.

"Ir jāsaprot, ka viņai ir plata seja, viņai ir tāda cilvēka ģenētika, kuriem ir plati kauli un plata seja, tāpēc es domāju, ka ir notikušas arī dažas ar vecumu saistītas izmaiņas. Diemžēl mēs visi nepaliekam tādā formā, kādā bijām 13 gadu vecumā. Mainās kaulu struktūra un citi audi. Un tāpēc, ja uz visa šī fona pievieno nedaudz hialuronskābes, iegūsi tik apaļu seju kā mēnesim, " ķirurgs paskaidroja.

Slosers arī sacīja, ka Kabajeva mēģināja apturēt novecošanos bez lielām plastiskām operācijām. Viņa nav gūlusies zem ķirurga naža, bet nolēmusi “ievilkt” diegus un veikt "skaistuma injekcijas". Putina mīļotā nav ņēmusi vērā, ka šādas procedūras var dot šausmīgu rezultātu.

"Viņa izmanto minimāli invazīvas operācijas, dažādus diegus, ir dažādas injekcijas, pie kurām var ķerties diezgan nekaitīgi. Cits jautājums, ja, nepareizi lietojot, kaut kas noiet greizi,” rezumēja plastikas ķirurgs.

Jāpiebilst, ka arī par Putinu jau sen klīst baumas, ka viņš nav vienaldzīgs pret plastiskajām operācijām, cenšoties saglabāt jauneklīgu izskatu.

Svarīgākais