Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Jarāns sēro par brāļa pēkšņo nāvi: Viņu varēja glābt!

© Ziedonis Pumpurs/F64 photo agency

7. janvārī 45 gadu vecumā pāragri mūžībā aizgāja aktiera un komiķa Jāņa Jarāna brālis, Jaunā Rīgas teātra skaņu operators un skaņu režisors Andris Jarāns, kura nāves cēlonis bija astmas lēkme. Tiesa gan, nāves apstākļi ir ļoti mīklaini, tieši tādēļ ierosināts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Jānis Jarāns sarunā ar »Vakara Ziņām« apstiprina, ka jaunākais brālis Andris gadiem ilga slimojis ar astmu. 25 gadus Andris strādāja Jaunajā Rīgas teātrī par skaņu operatoru un režisoru.

6. janvāra vakarā, kad Andris bija pārnācis mājās no darba, viņš devās nobaudīt karstu vannu pirms došanās pie miera.

Esot vannā, viņam, iespējams, sākusies astmas lēkme. Andris dzīvojis viens, tāpēc liktenīgajā vakarā dzīvoklī nebija neviena, kas varētu palīdzēt.

Kaimiņi, kas dzīvoja stāvu zemāk, piefiksēja, ka Andra dzīvoklis ir applūdis, jo no griestiem sāka tecēt ūdens, tāpēc izsauca operatīvos dienestus. Jānim Jarānam par brāļa nāvi paziņoja 7. janvārī plkst. 1.00 naktī. Tā kā šobrīd ar nāvi saistītie apstākļi vēl tiek pētīti, Jānis Jarāns sīkāku informāciju nevēlas sniegt, tomēr pieļauj, ka brāli, iespējams, varēja glābt.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv