Karaļnama eksperte kritizē un izsmej prinča Harija rīcību

© depositphotos.com

Princis Harijs ar sievu Meganu Mārklu pagājušajā nedēļā bija devušies vizītē uz Nigēriju, kuras laikā apmeklēja arī vietējo mācību iestādi. Saseksas hercogiene tur teica uzrunu, bet ko darīja princis Harijs?

Karaļnama eksperte publiski kritizēja un pasmējās par Harija un arī viņa sievas rīcību nesenajā ceļojumā, raksta "The Sun".

Izrādās, ka kritiku pāris saņēmis par to, ka 2020. gadā viņi atteicās no karaliskajiem pienākumiem. Tomēr tagad, četrus gadus pēc šī lēmuma pieņemšanas, viņi, lai popularizētu "Invictus Games", uzvedušies tā, kā būtu piederīgi karaliskajai ģimenei.

"Invictus Games" ir starptautisks vairāku sporta veidu pasākums, kas pirmo reizi tika rīkots 2014. gadā. Tajā piedalās militārpersonas, kuras guvušas ievainojumus kara laukā.

Morīna Kalahana, kura tiek uzskatīta par karaļnama eksperti, skarbi izteikusies par princi Hariju. Viņa norādīja, ka, atkanot Lielbritānijas himnai Nigērijā, Harijs esot uzvedies tā, it kā būtu militārpersona. Morīna atgādina, ka, atsakoties no karalisko pienākumu pildīšanas, viņam tika atņemti militārie tituli. Tomēr, redzot viņa uzvedību Nigērija, eksperte min, ka Harijs rīkojies tā, it kā joprojām būtu pilntiesīgs karaliskās ģimenes loceklis. "Tas ir tik smieklīgi un vēl vairāk samazina Hariju karaliskās ģimenes un pasaules acīs. Viņš izturējās tā, it kā viņam joprojām būtu militārie apbalvojumi un tituli. It kā viņam tie nebūtu atņemti."

Morīna minēja, ka viņai šķiet, ka Saseksas hercogi turpina "izliekties, ka joprojām būtu augstmaņi", tas viņai šķiet ironiski, ņemot vērā viņu izteikto kritiku par karaļnamu.

Saseksas hercogiene kopā ar Hariju Nigērijā apmeklēja arī dažādus līdzekļu vākšanas pasākumus, kurus atbalstīja viņu fonds.

Svarīgākais