Komentāri: Ko Busulis saka par pārmetumiem, ka dzied Krievijā?

Jelena Sergejeva

Busulis ir Paula padotais, ko liks to darīs. Atliek vien Dons,Aisha utt. Labi vismaz, ka Rutulis un co uz turieni nevazājas. Rutulis vispār ir savs puika,neskatoties uz to, ka izpilda šlāgerus.

3.sep 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Kāda starpība kur un kam viņš dzied?Kko var jaukt cilvēkus,kūltūru ar politiku?

3.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Sarmite Nikitina

Tā jau ir, tikai šoreiz tas ir bizness. Latvijā viņam gadu vajadzētu vizināties pa pilsētām, bet šeit vienā koncertā var nopelnīt. Intars pats teica intervijā, cik tur viss ir augstākajā līmenī.

3.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Sarmite Nikitina

Dziedāt jau var jebkur, taču ņemot vērā saspīlēto politisko situāciju ar Krieviju, tas zināmā mērā ietekmē arī Busuļa nostāju un publiskos izteikumus. Nezinu nevienu patriotisku Krievijas dziedātāju, kas koncertētu, piemēram, Vācijā, jo īpaši tās militārajās parādēs, kā to izdarīja Prāta Vētra - Krievijas militārās tehnikas festivālā. Šajā gadījumā banāli visu nosaka nauda.

3.sep 2021 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Kas tās par muļķībām? Pauls jau sen neuzstājas Krievijā un arī Busulim nav licis to darīt. 2011. gadā viņi uzstājās Maskavā ar kopīgu koncertu, taču toreiz ar to arī viss beidzās, jo Busulim pietika ko darīt Latvijā. Tikai 2013. gadā viens krievu producents atkal uzaicināja viņu uzstāties Krievijā pēc tam kad bija dzirdējis viņu šeit, Latvijā. Tad viņu pamanīja pazīstamā krievu dziedātāja Jeļena Vaenga, kura uzticēja viņam dziedāt savu dziesmu un 2014. gadā sarakstīja populāro dueta dziesmu 'Нева'. Tā paša gada beigās krievu draugi pieteica viņu krievu 'Голос' šovam. Bet pirmais solo koncerts Krievijā Busulim bija tikai 2015. gada sākumā kopā ar Kārli Lāci un 'Abonementa orķestri' (viņa pastāvīgā pavadošā grupa), un arī tas notika ar Jeļenas Vaengas palīdzību. Nekam no tā nebija nekāda sakara ar Paulu.

4.sep 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Neviens neko viņam nepārmet, pats to izdomāja, lai pievērstu sev uzmanību, īpaši Krievijā. Manis pēc viņš var dziedāt Krievijā, Japānā, Ķīnā, Āfrikā vai kaut kur Tuvējos Austrumos, man tas po... un ne tikai man.

3.sep 2021 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Jūs laikam neesat lasījis komentārus gandrīz pie katra raksta par Busuli. Pārmet, un vēl kā. Ja tā nebūtu, raidījuma vadītāja arī nebūtu uzdevusi viņam tādu jautājumu (ne jau viņš pats no sevis sāka par to runāt).

4.sep 2021 Atbildēt
Ilga

Nu, ja viņu neuztrauc, vietējo viedoklis, tad neuztrauc. Priekš kam tad par to klaigāt? Vienmēr būs tādi pasaules pilsoņi un līdēji, protams, ka tie sapratīs un piedos. Gluži vienkārši tādi kā busulis, brainstorms un vēl daži zaudē daļu vietējās publikas, kas tiks iemainīti rubļos. Un daži viņiem arī ikdienā tāpēc roku nespiedīs. Nevienu tas neuztrauc, bet sliktā slava kā pielipis tualetes papīrs vilksies līdz.

3.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Nedomāju, ka tādēļ viņi būs mazāk populāri Latvijā. Vienkārši nevar salīdzināt, to tirgu ar vietējo.

3.sep 2021 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Ja arī Busulis un Prāta Vētra ir pazaudējuši daļu latviešu publikas ar to, ka uzstājas Krievijā, kopumā tas nav mazinājis viņu popularitāti šeit. Gan viens, gan otri jau diezgan sen regulāri uzstājas Krievijā, taču biļetes uz visiem viņu koncertiem Latvijā vienmēr ir pilnībā izpirktas.

Tieši otrādi - uzstāšanās Krievijā un dziesmas krievu valodā ir piepulcējušas viņu cienītāju pulkam vēl vairāk Latvijas krievu, taču tajā pašā laikā viņiem vēl aizvien ir ļoti daudz latviešu fanu. Busuļa koncertos vienmēr ir daudz kā vienu, tā otru.

4.sep 2021 Atbildēt
Agris Purvins atbilde Laura Vanadziņa

Šie mantrauši dzied Krievijā ne jau aiz savām dziedāšanas prasmēm, bet gan tāpēc ka Krievijai to vajag politisku iemeslu dēļ, pāraut savu izolāciju. Viņi varētu tikpat labi dziedāt un pelnīt Ukrainā, bet viņi izvēlējās okupantus. Uz Ukrainu šiem bezgožiem ceļš slēgts.

4.sep 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Agris Purvins

Ļoti slikti muldēt muldēšanas dēļ,un visvairāk muld tie kas tai okupācijai pat blakus nav stāvējuši.Un nedrīkst visu tautu,dēļ daļas neliešu saukt par okupantiem.

4.sep 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Agris Purvins

Agris Busulim un Prata Vetrai koncerti nav Krima uz Ukrainu cels ir vara, un PRSR un LRSR okupacija jau beigusies 1991.gada un es esmu dzimis LRSR laikos..

4.sep 2021 Atbildēt
Laura Vanadziņa atbilde Agris Purvins

Nevajag murgot. Citu valstu un tautību dziedātāji un mūziķi vienmēr ir uzstājušies un turpinās uzstāties Krievijā kamēr vien Krievija nesāks oficiālu karu. Un otrādi - krievu dziedātāji un mūziķi vienmēr ir uzstājušies un uzstāsies citās valstīs. Arī krievu literatūra, kino, teātris, balets vienmēr ir bijuši un turpina būt pieprasīti citās valstīs. Krievijas tā saucamajai politikai nebūt nav vajadzīgi tādi kā Busulis un Prāta Vētra, kuri tikai uzstājas turienes publikai un pat nestāsta pa labi un pa kreisi, cik Krievijā viss ir brīnišķīgi, nemaz nerunājot par kaut kādu Putina vai citu Krievijas politiķu slavināšanu.

4.sep 2021 Atbildēt
Andris Kokorevics

Atbildi esi latvietis vai padomju kolhoznieku stradnieku berns

4.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Es taču teicu, ka viņam pie kājas, ko latvieši domā par viņa uzstāšanos okupantu priekšā.

4.sep 2021 Atbildēt
Marcis

Tu stulba un homofobiksa ateja nejauc makslu ar politiku..

4.sep 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Tev ir kāds devis tiesības kādu apsaukāt par okupantiem?

4.sep 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Sarmite Nikitina

Un tev debila neta maukai ir devis tiesibas publiski apvainot manu mammu nosaucot to par prostitutu un paris taviem debiliem neta draugum.

4.sep 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis atbilde Marcis

Tu āmurgalva mārci esi plīsuša gondona surogāts.

4.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Roberts Cipulis

Ilgi plikais francūzis pie Mārča nepalika, ja tas jau atkal vemstās.

4.sep 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Un kurš tev ir devis tiesības publiski apsaukāt citus?

4.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Sarmite Nikitina

Jā, nu tas tāds smags jautājums, visa tā politika. Liela daļa krievvalodīgie joprojām saukā latviešus viņu pašu zemē par fašistiem, gansiem, lobastijiem. Taču viņiem neviens never muti ciet. Leģionāru piemiņas dienā tos norej vesela komanda, taču 9. maija svinībās neviens tādu neatļaujas. Turklāt latvieši nepiemin 16. martu Krievijā. Krievi joprojām ienīst vāciešus, tieši tā pat kā korejieši ienīst japāņus, īri ienīst angļus u.t.t. Turklāt korejieši tiešā tekstā māca bērniem jau pirmajās klasēs šo terminu nepārtraukti. Dažus gadus atpakaļ Vitālijs Manskis uzņēma dokumentālo filmu “Saules Staros”, kur to visu var ļoti labi redzēt. Grūti būtu atrast kādu ģimeni Latvijā, kas nebūtu cietusi no padomju laika represijām. Un mūsdienu Krievija joprojām uzskata, ka var ar militāra spēka palīdzību mainīt citu valstu robežas, var iejaukties citu valstu iekšējos politiskajos procesos un piekopt hibrīdkaru. Bet viņi taču 50 gadus sauca sevi par ''atbrīvotājiem''... Grūti jau tā nošķirt un teikt, ka viņi visi tādi nav, tikai daļa. Nu, iedomājies, ka Tev ir groziņš ar ogām, taču daļa no tām ir indīgas. Vai Tu centīsies lasīt ārā tās ēdamās? Diez vai, vnk izbērsi visu ārā. Jeb atdosi tās Marcim :)

4.sep 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Roberts Cipulis

Bet debilas neta pederasts pats esi debils plisusa gondona surogats un ari tavi paris citi debilie neta driseji un saviem debiliem neta draugum.

4.sep 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Māriņa

Māriņ painteresējies pie latvju babuļkām 90 gadīgām par to kādi bij leģionāri? Garantēju ,ka būsi šokā!!! Bez muldēšanas un nopietni izdari to.

4.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Dzēsts lietotājs

Dzintar, paskaties filmu ''Anonyma – eine Frau in Berlin'' (2008.) Kā izsalkušie krievu karavīri varoja Berlīnē 80gadīgas babuļkas. Garantēju, ka būsi šokā! Jā, nu 90gadīgai babuļkai prāts tik ''skaidrs'', ka nemāk vairs sev dibenu noslaucīt :) Nu gan etalonu esi atradis. Man neko nevajag jautāt, man pašai bija vecvecāki, kas visu pastāstīja, arī vēsturi esmu studējusi pietiekami. Kā redzi, mēslus var par katru atrast. Tikai atšķirība ir tur, ka vācieši sevi nesauca 50 gadus par atbrīvotājiem. Varbūt tev derētu mazāk satraukties par Krievijas tēlu un vairāk pievērsties savējam?

4.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Māriņa

Ja psrs būtu palikusi tajās pašās robežās, kā pirms kara, tad nevienam nebūtu pretenziju par to, ka līdz Berlīnei aizgāja. Tauta nav vainīga, ka pie varas bija tādi paši, kā nacisti. Latvijā jau ar sabrauca tas lielākais "zieds".

4.sep 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Māriņa

Es nestrīdēšos ne ar vienu,katram ir savi uzskati un es tos cienu,atšķirībā no Kazumīļakabačmārča.Manam vectēvam Staļina katorgā palīdzēja izdzīvot tieši krievu tautības cilvēki un manai vecmammai kara laikā bērnu izglāba vienu reizi krievu karavīri, otru vācu.Un viņi mani iemācija cienīt un mīlēt gan citas tautības,gan reliģijas.Jo nelieši ir visur,bet par cilvēku būt ir jāprot.

4.sep 2021 Atbildēt
Māriņa atbilde Sarmite Nikitina

Pilnībā piekrītu. Es arī nekad neesmu teikusi, ka visus krievus uzskatu par sliktiem. Man ļoti patīk Jeļenas pozīcija, jo viņa ir toleranta un saprotoša sieviete, par ko arī viņu cienu. Runājot par izsūtījumu, arī tur ir dažādas pieredzes. Internetā var atrast izsūtīto latviešu vēstules, kurās ir aprakstītas dažādas situācijas, arī tādas, kur Sibīrijas krievi apmētā ar dubļiem atvestos latviešus un saukā viņus par fašistiem. Tur ir publicētas vēstules, kur šie latvieši lūdz kaut kādu atbalstu un darba iespējas iztikai, taču visur stāv ieraksts - atteikts. Protams, ir arī tādi krievi, kas palīdzēja, es to nenoliedzu, jo cilvēki ir dažādi. Man mazliet nepatīk Dzintara vienlīnijas pozīcija, viņam ir naids pret rietumiem, kuru viņš pat nevar pamatot, tik vien kā piesējās manā rakstā leģionāriem, taču pārējo pat nekomentēja. Jocīgi, bet pats Dzintars izmanto rietumu tehnoloģijas, ģērbjas rietumu ražotajās drēbēs un ēd rietumu pārtiku. Bet nu, tas tā...

P.S. Starp citu, Dzintar - sveiciens Tev vārda dienā! :)

4.sep 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Māriņa

Super! Man prieks diskutēt ar foršiem cilvēkiem,bez rupjībām un savstarpējiem apvainojumiem.Ne tā kā kazujāklis.

4.sep 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Sarmite Nikitina

Citus apsaukāt man un Marcim tiesības dod cienījamais portāls Tauta Runā.

5.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde īpaši stulbs

Vai tad mēs apsaukājamies vai lamājamies? Šeit tādas lietas nav, tas ir nepiedienīgi. Fu, fu, fu, visiem kas to dara. Ar to būtu jāpietiek, lai visi rupekļi nokaunētos un ietu kaktā. P. S. Uz Mārci tas neattiecas, jo podā kakta nav.

6.sep 2021 Atbildēt
Maks

Talantīgs cilvēks vienmēr tiks gaidīts, uzlūgts un atzīts. Un pilnīgi vienalga kāda valsts ar nelieliem izņēmumiem (Krimu, Ziemeļkoreju un Islāma valsti).

4.sep 2021 Atbildēt
Elisa Meijere

lai dzied, kur patīk un kur izdevīgi , katram nezizdabāsi, un kāpēc, lai to darītu. Viņam ir sava nostāja, par to var viņu tikai cienīt. Daudzas asv zvaignes dzied piem. kabajevam personīgi.

4.sep 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Ko jūs te ņemas ap šo, par daudz goda un tieši uz to viņš cerēja.

4.sep 2021 Atbildēt
Vladislav Hiller

Busulis ir malacis, tā turpināt !!

4.sep 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Ja godīgi, man pie kājas kur viņš dzied, kaut uz Mēness. Es tāpat tādus neklausos.

6.sep 2021 Atbildēt

Komentēt