Ko Busulis saka par pārmetumiem, ka dzied Krievijā?

© Vladislavs Proškins/F64

Mūziķis Intars Busulis kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" atklājis, ko domā par pārmetumiem, ka uzstājas austrumos.

Busulis norāda, ka viņu itin nemaz neauztrauc pārmetumi par dziedāšanu Krievijā.

"Jo es taču neesmu ne spiegs, ne es sliktu vēlu cilvēkiem, ne viņi man. Ir jāsaprot, ka savējais, lai, cik tu foršs un tuvs viņiem liktos, tu nebūsi nekad. Un es vēl joprojām esmu kā viesis. Es nejokoju par politiku," atklāts ir Busulis.

Runājot par ēdienu, Busulis pastāstīja, ka, viesojoties Maskavā, mēdzot izvēlēties karbonādes ar majonēzes "restītēm" un ananāsu "cepurītēm". Savukārt slavenais krievu mūziķis Filips Kirkorovs viņu vedot uz ķīniešu restorāniem.

Jāatgādina, ka Intars Busulis ir piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā "Golos", kas veidots pēc "The Voice" koncepta. Viņš ir biežs Latvijas, Baltkrievijas un Krievijas šovu, raidījumu un koncertu viesis un dalībnieks.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.