Komentāri: Mediķi: Ķiploki var būt bīstami veselībai

Kiddy Sniegs

Atklāja jaunumu!!!!!! Sen, kaut cik normāliem cilvēkiem, ir skaidrs, ka visi ēdieni, ja viņus lieto daudz un bieži, ir kaitīgi. Ķiploki tajā skaitā.

27.dec 2020 Atbildēt
aha

ne visi - nav dzirdēts, ka būtu kaitīgi melnie ikri!

27.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde aha

Paši par sevi ikri nav kaitīgi, vienīgi lielos daudzumos ēdot var iedzīvoties diarejā, bet neatkarīgi no apēstā daudzuma var tikt pie lenteņa. Bet es jau nezinu.

27.dec 2020 Atbildēt
Anita Loze atbilde aha

Un kā ar sarkanajiem? Man bail pārēsties...

27.dec 2020 Atbildēt
Toto Li

Ja to saka "Podrobnostji", tad tas domāts krieviem, kas ož pēc ķiplokiem un šņabja.

28.dec 2020 Atbildēt
Pēteris Liepiņš

Ikri lielos daudzumos lietoti var iedzīt trūkumā.

27.dec 2020 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Japāņi ar ķiploku sulu ārstē kuņģa čūlu. Tiec nu gudrs, kuram taisnība.

27.dec 2020 Atbildēt
moriss

Atklāšu noslēpumu:Veselīgi dzīvot arī ir kaitīgi,tāpēc ka nomirsi vesels!

27.dec 2020 Atbildēt
Uģis Jansons

Nomirt bez coronas tagad kaitīgi....

28.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

medicīna ir bizness un tam kā visiem biznesiem ir jāattīstās,jo vairāk idiotu kas tic ārstiem jo vairāk bezsimtomu sērgas un burkānus grauzt ir neveselīgi. Potējaties ar indēm un dzerat reklamēto koka kolu,būsiet resni un slimi,nosprāksiet pirms sasniegsiet pensijas vecumu. Tā jādara visiem patriotiem

27.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kam kuņģa čūla, tam arī stojaks nav vajadzīgs.

27.dec 2020 Atbildēt
Haralds

Šos tā saucamos mediķu s,kuri to apgalvo ,ka ķiploki var būt kaitīgi veselībai ,ierosinu vienkārši nomētāt var akmeņiem.jau iepriekš tika noliegts 20 gadsimta grandiozākais farmakologijas atklājums --penicilīns.Tad to aizliedza ,jo Latvija taču jau Eiropā .Un aizliedza ,lai rietumu firmas spe'tu pārdot savu surogātu šeit>

un tagad kropļi cenšas izraisīt sab.domu par to ,ka ķipploki ir inde--

Ņemot vērā šo mediķu vārdus var izkontrolēt viņu labklājības pieaugumu--par šīs melīgās un nelietīgās informācijas izplatīšanu.Un atbrīvot no īpašumiem un rēķiniem kā pašiem tā viņu radiem ir jau tehniskas dabas jautājums

27.dec 2020 Atbildēt
Juris

Sasodīti daudz akmeņu vajadzēs. Tik daudz dažādu jautājumu risināšanā spiesti piedalīties eksperti, zinātnieki, pareģotāji. 95 % no tiem ir uzpirkti. Ne jau uzpirkti lielas naudas kārojošie, bet uzpirkti ēst tak katram gribas. Par secinājumiem nauda tiek maksāta, ja šie secinājumi atbilst kāda interesēm. Super precīzie secinājumi praktiski ne vienu neinteresē, it sevišķi tos, kuri gatavi maksāt.

28.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

100% veselīga tauta ar prātu nav vajadzīga.Jo tālāk ,jo varāk pārņem bailes dzīvot šinī pašnāvnieku klubiņā kur visi savu drīzu galu sagaida ar applausiem !!!

28.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Juris

Bet vai ir vērts terēt laiku lai mētātos !?? Es ķiplokus esmu ēdis visu mūžu lielos daudzumos un tā turpināšu līdz mūža galam jo man tie ļoti garšo . Bet pārēsties ir kaitīgi ar jebkuru produktu . Man nospļauties ko kāds uzpirkts muļķis kaut ko saka . Kā gribu , tā darīšu , jo mans organisms un mana dzīve pieder tikai man . Iesaku visiem rīkoties tieši tā pat .

29.dec 2020 Atbildēt
josh

Harald, penicilīns joprojām ir pirmās līnijas zāles pret sifilisu. Bet izskatās, ka tev jau ir ielaista stadija, kad apmiglojas prāts. Tad penicilīns vairs nelīdzēs. Apmeklē ārstu, viņš atradīs tev piemērotāko ārstēšanas metodi.

30.dec 2020 Atbildēt
Gunars Zile

Nez kurš gudrinieks to ir atklājis? Raksts bez paraksta. Tautas medicīna taču ir kaitīga. Vajag atbalstīt farmāciju.

28.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Man liekas nav tālu laiks kad cilvēki ar sūdainiem mietiem ies un dzīs laukā no slimnīcām tos mediķus kuri ir pārdevušies naudas velnam !Un šito rakstu autori ir ar acīm redzamām pazīmēm uzpirkti.Tpu bļa!! Vemt gribas no jums padlas!

28.dec 2020 Atbildēt
Agris Bergmanis

Arī mediķi var būt bīstami veselībai!

28.dec 2020 Atbildēt

Komentēt