Izmaiņas diētā glābj uzņēmējas dzīvību

© Unsplash

Lai uzlabotu savu veselību un pašsajūtu ikdienā, dietologi un citi eksperti nereti mums iesaka ēst vairāk augļu un riekstu, tomēr atsevišķos gadījumos tas var būt kaitīgi un pat bīstami veselībai. Savu stāstu atklājusi Beļģijas uzņēmēja Virdžīnija Timmermana.

Pārtikas profilu eksperte Beļģijas laikrakstam “Metrotime” atklājusi, kā atteikšanās no dažiem augļiem pilnībā mainīja viņas dzīvi.

Virdžīnija Timmermansa ir trīsdesmit gadus veca beļģu uzņēmēja, “Weshfood” dibinātāja. Tā ir ēdiena profilēšanas platforma, kas piedāvā apmācību, seminārus un korporatīvus pasākumus saistībā ar pārtiku. Tas tiek darīts ar mērķi identificēt katra cilvēka pārtikas profilu un palīdzēt identificēt problēmas avotu tiem, kuri cieš no kādas nepanesības.

Patlaban Virdžīnija pilnībā izbauda savu dzīvi, tomēr ne vienmēr viņa ir bijusi tik entuziastiska... Kopš bērnības viņu mocīja hronisks iekaisuma stāvoklis - viņa juta neizskaidrojamus vājuma brīžus. Turklāt 18 gadu vecumā neizskaidrojamās slimības epizodes kļuva arvien stiprākas.

Es vairs nedzīvoju. Es izdzīvoju," stāstīja Virdžīnija, lai gan viņa ievēroja veselu virkni diētu, veģetāru, bez lipekļa, ar zemu laktozes saturu, ar augļiem... viņa saprata, ka tas viņu pilnībā ved pa nepareizo ceļu!

Virdžīnija atveseļojās, krasi samazinot visu ar salicilātiem bagātu pārtiku (augļi, kokosriekstu piens, olīveļļa, rieksti) un palielinot dzīvnieku olbaltumvielu uzņemšanu. Atteikšanās no augļiem izglāba manu dzīvību," vēstīts viņas Instagram profilā!

Uzņēmēja gan precizē, ka nevienam neiesaka atteikties no šiem ēdieniem, viņa rekomendē sabalansētu un veselīgu uzturu, un savam "profilam" pielāgotu diētu.

Dzīvesstils

Lai uzlabotu savu veselību un pašsajūtu ikdienā, dietologi un citi eksperti nereti mums iesaka ēst vairāk augļu un riekstu, tomēr atsevišķos gadījumos tas var būt kaitīgi un pat bīstami veselībai. Savu stāstu atklājusi Beļģijas uzņēmēja Virdžīnija Timmermana.