"Vakar saņēma pensiju un piedzērās"; Madonā notikusi traģēdija

© Gints Ivuškāns/F64

Madonā trešdienas rītā zem krāsmatām glābēji atraduši divu cilvēku – sievietes un vīrieša – mirstīgās atliekas. Plkst. 1.30 naktī uz plašo ugunsgrēku tika izsaukti ugunsdzēsēji, bet glābt ēku vai tajā dzīvojošos vairs nebija iespējams, vēsta "Degpunktā".

Apkārtnes ļaudis nodegušo māju Rūpniecības ielā un tajā dzīvojošo pāri pazina. Viņi ēkā bija apmetušies jau gadiem ilgi, kaut gan no ārpuses garāmbraucošajiem nams šķita nolaists un pamests.

Kaimiņi zina stāstīt, ka vīrietim pašvaldība bija piešķīrusi dzīvokli, bet viņš ar mīļoto labprātāk dzīvoja privātmājā: “Tur dzīvoja divi bezpajumtnieki, trīs un citreiz četri, pieci. “Riktīgi” bezpajumtnieki, vienkārši cilvēki galīgi degradējušies. Tā kā galīgi viņi bija.

Vakar saņēma pensiju un piedzērās. Vakar viņi staigāja dzīvi, ar kājām gāja uz Madonu, bet pagājušajā naktī sadega. Baisi, baisi ļaudis bija.”

Citi

Valkas novada Vijciemā kādam autovadītājam nācies piedzīvot nepatīkamu un traģisku brīdi. Šoferis savā transportlīdzeklī devās virzienā uz ciema centru, kad pēkšņi ielas braucamo daļu nolēma šķērsot kāds pazīstams vietējais iedzīvotājs. Diemžēl gājējam sadursme beidzās letāli, vēsta "Degpunktā".

Svarīgākais