Traģisks stāsts: vīrietis izglābj savu sievu no nāves, pats zaudējot dzīvību

© Depositphotos

40 gadus vecais Deivs Hogbins ar sievu un bērniem devās atvaļinājumā uz Austrāliju. Vīrietis, kuram brīvajā laikā patika doties pārgājienos, šī ceļojuma laikā izglāba savas mīļotās sievas dzīvību, diemžēl zaudējot savējo.

Deivs Hogbins, kurš strādāja par ārstu, gāja bojā pēc saskarsmes ar krokodilu. Incidents sestdienas pēcpusdienā notika Annanas upē Ziemeļkvīnslendā. Deivs šajā apgabalā atpūtās kopā ar sievu Džeinu un trim bērniem.

Pēc sākotnējām ziņām, vīrietis makšķerējot iekritis ūdenī, taču tagad viņa ģimene stāsta, ka patiesībā viņš gājis pa taciņu 15 metrus virs upes, kad pēkšņi nokritis.

"Džeina, kura atradās netālu, bet negāja blakus Deivam, dzirdēja, ka vīrs iekrīt ūdenī, un noslīdēja līdz krastam, lai mēģinātu ātri izvilkt viņu no upes," vietnē "GoFundMe" rakstīja upura draugs Alekss Vords. "Džeinai izdevās satvert Deiva roku, bet viņa pati sāka slīdēt no krasta upē."

"Deiva pēdējā izlēmīgā darbība bija atlaist Džeinas roku, kad viņš saprata, ka arī viņa var iekrist upē. Šis lēmums acīmredzot izglāba viņas dzīvību. Un Deivs nokļuva krokodila mutē.”

Vords sacīja, ka sākotnējās ziņas, ka krokodils uzbrucis Hogbinam viņa bērnu acu priekšā, ir nepareizas. Neviens no viņa trim dēliem neredzēja, kā viņu tēvs iekrita upē.

Vords sacīja, ka viņa ģimene un draugi ir šokēti par traģēdiju, raksta "Daily Mail".

"Deivs sasniedza to, uz ko mēs visi tiecamies dzīvē: viņš saprata, ka viņam ir viss nepieciešamais - ģimene, draugi un laiks, ko viņi var pavadīt kopā," sacīja mirušā draugs.

"Mēs esam zaudējuši brīnišķīgu vīru, tēvu, dēlu, brāli, draugu un ārstu," Džeina pastāstīja "NewsCorp". "Baudījām parastu atvaļinājuma dienu, bet viss mainījās 30 sekundēs."

Svarīgākais