Komentāri: Latvijas iedzīvotāja kaķa ārstēšanai iztērē 20 000 eiro, bet kaites nav

Mārīte Bērziņa

Beinerta klīnika manai Čivauvai uztaisīja operāciju par 500 Eur, kura izrādījās nemaz nebija nepieciešama. Žēl sunīša, bet vēl sveiks un vesels, par spīti visam. Manu Jorkšīrīti izglāba Jelgavā, kad viņa jau gandrīz bija nobendēta Beinerta klīnikā. Beinerta klīniku esmu nolēmusi nekad vairs neapmeklēt!

17.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Gaļa paliek gaļa,no katra sunīša pa 200 g miesas un Rīgā var tirgot beļašus dzelzceļa stacijā.Tāpēc taisa visiem pēc kārtas.DDD

18.jan 2022 Atbildēt
manC no laukiem

...vajadzēja izsaukt heļkopteru un fiksi uz kādu Japānas klīniku aizvest, tur par pusmiljonu, ar atlaidēm, ieliktu mākslīgās iekšas un būtu viss ok... tas ir īpaši izdevīgi, kopā pat miljons nesanāk... kaķiem var, cilvēkiem tas par dārgu...

18.jan 2022 Atbildēt
Ēriks Putāns

Trūkst vārdu, ir tikai lamuvārdi. 👹 Saimnieki - deģenerāti. 👹

18.jan 2022 Atbildēt
Alexandra

Ir milziga problema atrast zinosu vetarstu . Katrs otrais sava lolojuma saimnieks gan jau ir saskáries ar so problému . Ja tiek izrakstíti astronomiski rékini par vizíti , bet pretí tiek dota nepareiza , uz minéjumiem balstíta diagnoze un pavirsa attieksme ,...come on , kas vispár notiek ? Par to ir járuna skali !

18.jan 2022 Atbildēt
Alexandra

Marite Berzina , vai pateiksiet Jelgavas klinikas adresi ?

18.jan 2022 Atbildēt
Megija Zaleska

Nu jau vairs nav, jo tur nav kas strādā.

23.jan 2022 Atbildēt
Raisa Hromova Jurkina

Nauda nesmird,pupu nav, bet slauc un rausta to upuri, līdz nāve mūs šķirs,un tā visās jomās.

19.jan 2022 Atbildēt
Rolands Melnacis

👍🦧⚖️

26.jan 2022 Atbildēt
Vērotājs

Mammas klasesbiedrei Sabīnei(pensionāre) bija suns, mazs, un akls 16, vai 18 gadus vecs plušķītis. Saslima, te ne analīzes sliktas, aknas nestrādā, te nieres atsaka, 8 pakāpienus līdz dzīvokļa durvīm nevarēja pieveikt. Mājas vizītē atbrauca vetārsts, apvārdoja tanti, šis suns vēl 10 gadus nodzīvos. Mēs viņu sistēmai pieslēgsim, vitamīnu kursu, tad vēl zālītes un būs labi. Es jums vēl iedošu atlaidi, tikai lūdzu samaksājiet par vizītēm avansā 150 Ls, pēc tam beigās vēl 150. Tantuks raud, naudas nav, uz kārts suņuka dzīvība. Aizņēmās no visiem kaimiņiem, bet 300 Ls sagrabināja. Aikāsāp katru dienu klāt kā nagla, sistēma, 2 šprices, 25 Ls un līdz rītdienai. Pēc kursa suņuks kļuva ņiprāks, bet nepagāja ne divas nedēļas, Sabīne no rīta skatās, Džonis nemostas, mēģina ar roku papurināt, bet viņš jau sastindzis.

20.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

jau sen tas kaķis bija kotletēs jāsamaļ.

21.jan 2022 Atbildēt
Jelena Sergejeva

Fui. Tev vajadzētu nevis "īpaši stulbs", bet "īpaši riebīgs". Nevar tā pret minčiem izteikties.

23.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Jelena Sergejeva

Nu, nevar jau, jā... Starp citu, man kaķis kādreiz dzīvību izglāba.

23.jan 2022 Atbildēt
Rita Schmitz

No kurienes rodas tādi īpaši stulbi, cilvēciņš taču arī strādā kaut kur un varbūt pat ģimene ir

28.jan 2022 Atbildēt
Tedis

EU,tās duročkas kontaktus nevar dabūt,man ar piķi vajag?

23.jan 2022 Atbildēt
Megija Zaleska

Kādēļ cilvēki ved savus dzīvniekus uz Beinarta klīniku, ka labi zina, ka tur ņem naudu par neesošām slimībām?! Vispār visiem būtu jāraksta iesniegumi, jāvāc paraksti un pierādījumi par šo visu, lai vācas prom no sava amata! Atļaušos pieminēt, Ka viņam Rīgā ir ļoti daudz klīniku, kas personīgi pieder viņam!

23.jan 2022 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Drausmīga dzīve kaķītim, runčus nedrīkst kastrēt, tad tādas kaites nav retums. To pateiks jebkurš vetfedšeris. Mans runčuks dzīvo pilnvērtīgu dzīvi, kaut pavasaros mājās atgriežas asiņains, saskrāpēts un klibs, bet izārstējas pats.

23.jan 2022 Atbildēt
Mairīte Lakševica

Šitie lopeļi labi klienti-nesūdzas -klīnikai labs bizness

23.jan 2022 Atbildēt
Rita Schmitz

Lopelis esi tu

28.jan 2022 Atbildēt
Ivars Odiņš

Man bija čau čau škirnes suns ar visiem ciltrakstiem un kucēna Latvijas čempiona titulu.Viņš nodzīvoja 13,5 gadus,kas ir par vairākiem gadiem ilgāk nekā škirnes dzīves laiks.Nekad es negriezos pievetārstiem, izņemot obligātās vakcinācijas. Dzīvniekam ir jādzīvo tik ilgi,kā ir viņa veselība,nevis dēļ katra nieka jāskrien pie vetārsta.Šai kaķa īpašniecei nebija saprāta,ka viņu izmanto lai nopelnītu.

25.jan 2022 Atbildēt

Komentēt