Komentāri: Covid-19: Daugavpils slimnīcā paveras baisa aina

Egils

Tātad nedēļā 40 cilvēku. Tad lūdzu kāpēc nav neviena raksta un bildes par tiem pārpilniem morgiem un rindām kapos.Paradiet konkrēti bildes rindas.

3.nov 2021 Atbildēt
Reds

Tapaec ka neka tada nav

3.nov 2021 Atbildēt
Rolands

Nav tāpēc, ka tu sižetu neredzēji sava akluma un tumsonības dēļ. Sirsnīgi novēlu pašam visu izbaudīt nokļūstot arī reanimācijā, arī kapos uz rindu piesakies, visu redzēsi! Kad dosies tārpiņus barot domāšana nebūs vajadzīga, nepārdzīvo!

3.nov 2021 Atbildēt
mairita

Aizbrauc pats uz vietas! Palīdzi slimnīcas māsiņām un sanitārēm!

3.nov 2021 Atbildēt
Emilija Saulite

Nu jā 40.cilveki mirst nedēļā, te jau drīzi visi Daugavpilī izmirs, ak vai, no Daugavpils nekas nepaliks!!

3.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tiešām baisi.

3.nov 2021 Atbildēt
Alfreds Trakums

Un pēkšņi uzliesmoja visās valstīs ? Nu ja , nuja. Kad amnēzija kļūst par argumentu , tad WHO = PVO pārvēršas par planētas glābējiem. P.S. www.youtube.com/watch?v=3EzHADr1Bfs

3.nov 2021 Atbildēt
Alfreds Trakums

Nu ja , nu ja visā pasaulē vienlaicīgi vīruss apstaigāja visas valstis. Žopidu izraisa nano alumīnijs , ko kaisa pār Latviju līdz Atmodas iestāšanos. Jurijs Līrs LR Saeimai jau 2011. gadā iesniedza ziņojumu par ķīmiskajiem treiliem ar pierādījumiem. Kāpēc saeima klusē līdz šim grūti spriest , lai gan Juriju bija mēģinājums , noslepkavot. Tedu noslepkavoja 10 dienas pēc intervijas. Laiks dzīvot Nomodā biedri. Simptomi liecina, ka Teds L. Gundersons ir saindējies

"Nāves izgāztuves, ko citādi dēvē par ķīmiskajām takām, tiek nomestas un izsmidzinātas visā ASV un Anglijā, Skotijā, Īrijā un Ziemeļeiropā. Es personīgi tās esmu redzējis ne tikai ASV, bet arī Meksikā un Kanādā. Putni mirst visā pasaulē. Zivis mirst simtiem tūkstošu visā pasaulē. Tas ir genocīds. Tā ir inde. Tā ir Apvienoto Nāciju Organizācijas slepkavība.

Šis elements mūsu sabiedrībā, kas to dara, ir jāaptur. Es zinu divas vietas, kur atrodas lidmašīnas, kas izgāž mums šīs nedienas. Četras no lidmašīnām atrodas no Gaisa Nacionālās gvardes Linkolnā, Nebraskas štatā. Un pārējās lidmašīnas ir ārpus Fortsillas, Oklahomā. Es personīgi esmu novērojis lidmašīnas, kas stāvēja uz vietas Nebraskā — Linkolnā, Nebraskas štatā – Gaisa nacionālajā gvardē. Uz tiem nav nekādu marķējumu.

Tās ir milzīgas, bumbvedējiem līdzīgas lidmašīnas bez marķējuma. Tas ir noziegums: noziegums pret cilvēci, noziegums pret Ameriku, noziegums pret šīs lieliskās valsts pilsoņiem. Tas ir jāpārtrauc. Kas vainas kongresam? Tas ietekmē viņu iedzīvotājus, viņu cilvēkus, draugus, radiniekus un viņus pašus. Kas viņiem vainas? Kas vainas pilotiem, kuri lido ar šīm lidmašīnām un izgāž šo sūdu, šo indi uz savām ģimenēm? Kādam kaut kas ir jādara lietas labā. Kādam Kongresā ir jāvirzās uz priekšu un jāpārtrauc tas tagad. Paldies. Es esmu Teds Gundersons." www.youtube.com/watch?v=fBEk-...iRONxKKufIOMeB

3.nov 2021 Atbildēt
Alfreds Trakums

Žopidu izraisa nanoalumīnijs. Skābekļa trūkumu organismā izraisa nano dzelzs, kas izmaina sarkano asinsķermenīšu funkcijas. www.youtube.com/watch?v=dpkHj6cppyk

3.nov 2021 Atbildēt
Игорь Амелька

cilveki jau nemirst tikai no Covid, bet daudzējāda ziņā no ielaistajām hroniskajām slimibām, kuras parādās pēc 50. gadiem. Divus gadus normali Latvija slimibas netiek ārstētas, visi spēki saistīti tikai un vienīgi ar Covid. Personigi es pēdējo reizi pie ta paša endokrinologa biju gadus trīs atpakaļ, vēl pirms pandēmijas. Leilākoties visu jakontrolē pašam.

3.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tad kāpēc tik briesmīgā laikā pa TV vēl rāda izklaidējošos šovus, kinokomēdijas un citus peredastus?

3.nov 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Shodien Ukrainaa daudz cilveeku izgaaja ielaa,lai ciiniitos pa savaam tiesiibaam-lai izdodaas!!!!!

3.nov 2021 Atbildēt
Valdis

Kāpēc tad mirušos neatdod piederīgajiem, bet krāj un uzglabā morgā? Vispār jau ilgus gadus normāla mirstība Latvijā ir 80 cilvēki dienā.

3.nov 2021 Atbildēt
Zane Līvmane

Kad tad Tu pievienosies normālajai mirstībai?

3.nov 2021 Atbildēt

Komentēt