Komentāri: Latvietei atceļ nopietnu operāciju; viņa rupji vēršas pie nevakcinētajiem

Lietussargs

Es gan gribētu zināt, kāda operācija. Man dzīves laikā bija dažas smagas operācijas, nekad es sevi negatavoju matu izkrišanai un neiepirku vitamīnus. Vienīgais, kas man nāk prātā - bariatrija jeb kuņģa samazināšanas operācija. Tad pēc tam krīt mati un svara zaudēšanas laikā ļoti jādzer vitamīni.

25.okt 2021 Atbildēt
Ilze

Tieši tā! Rupjā latviete ir twitterī bēdīgi slavenā resnā lūzere un nagu speciāliste Ance Tarvida, kura bija sadomājusi samazināt sev resno kuņģi. Vai tiešām viņa iedomājās, ka šobrīd, kad slimnīcās nav vietu un trūkst mediķu nopietnu problēmu gadījumā, kādam tieši tagad vajadzētu nodarboties ar viņas uzrīto kuņģi. Lai madāma vienkārši rij mazāk un vairāk kustās!

25.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Ilze

Es nezinu, kura to rakstīja, un kāda operācija. Manam tēvam pēc infarkta bija jātaisa šuntēšana. Operāciju atteica. Viņš nav resns, drīzāk pat ļoti tievs, bet tur citas veselības problēmas vainīgas. Es arī vainoju nevakcinētos.

25.okt 2021 Atbildēt
Pauls Rapa atbilde josh

Vainīgi nevakcinētie?Manuprāt valdība.Ja es vakcinēšos,tad man jāmirst,jo mani asinsvadi pilni ar holesterīnu un trombiem.Esmu jau pārcietis divas operācijas.

25.okt 2021 Atbildēt
Andris Briedis atbilde Pauls Rapa

Un no kura samazgu spaiņa šītās muļķības atkal esi saklausījies?

25.okt 2021 Atbildēt
Mia atbilde Pauls Rapa

Idiot, phizer un modernai nav trombu riska, ar zemeku un dzhonsonu nedriiksti

25.okt 2021 Atbildēt
Aivars atbilde Ilze

Jebanatka.

25.okt 2021 Atbildēt
Edvins Jumis atbilde Ilze

Tā ir ka avīzes nau vairs🤣😇

25.okt 2021 Atbildēt
Peteris Rubins atbilde josh

un tāpēc tu esi stulba vista...

25.okt 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs atbilde Pauls Rapa

Paul! Manā darba kolektīvā ir vakcinējušies ap 250 darbinieku un visi ir dzīvi. Man arī ir augsts holesterīns, izteiktu trombu gan nav. Un es esmu pārcietis vienu, bet smagu operāciju un 2020.gadā, kad COVID-19 jau sāka savu "uzvaras" gājienu, kurš, pateicoties zemai vakcinācijas aptverei, būs gadsimtiem ilgs.

25.okt 2021 Atbildēt
Lauris Krasnikovs atbilde josh

Tad arī tu esi garīgi nelīdzsvarota ja vaino politisku lēmumu pieņemšanā fiziski veselus vai cov pārslimojušus cilvēkus. Tie vakcinētie laikam ir nozombēti. Ir kaut viens objektīvs - ne politisks iemesls kamdēļ veselam vai pārslimojušam tomēr būtu jāvakcinējas? Nav. Nu tad ejiet jūs vakcinētie paši dirst ar savām potēm.

25.okt 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde Peteris Rubins

...šobrīd viss tiek pagriezts tā, ka vainīgi nevakcinētie... jo citādi izskatīsies, ka vainīgi ir tie, kas "tur augšā" pieņēma lēmumus... sēžu savos laukos, medicīnu netērēju, un man ir pilnīgi galīgs pofigs par ārprāta situāciju valstī... bet vienalga, atradīsies kāC, kas teiks, ka es iru vainīgs, jo neesmu vakcinējies... bet mūsu "gudrie" ne pie kā nebūs vainīgi...

25.okt 2021 Atbildēt
Ainars Pupedis atbilde josh

Vai tad nevakcinētie uztaisija lohdaunu vai jeņķu Janis ar pianistu. Nevakcinētie jūs neaiztiek ,kā ari nepārmet !

25.okt 2021 Atbildēt
Ainars Pupedis atbilde Mia

Izglītots ar vēl piedevām

25.okt 2021 Atbildēt
Krokodils Gena atbilde Ilze

Tavam stulbumam robežu nav...

25.okt 2021 Atbildēt
Maks atbilde Lauris Krasnikovs

Protams, ka ir atbilde. Vakcīnas pasargā no vairākiem Covid variantiem, bet pārslimo tikai vienu variantu (līdz ar to imunitāte ir ļoti relatīva). Ja uzrodas cits variants, atkal var saslimt un smagi. Tā diemžēl noticis ar tiem, kas saslima pirmajā vilnī un pēc tam saķēra Deltu.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde manC no laukiem

Tie, ka "tur augšā" var iet dirsti.

Bet par savu zemi tu esi atbildīgs!

Tikai tā.

26.okt 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde Dzēsts lietotājs

...atšķirību saprotu un atbildību apzinos... tāpēc arī neblēju kopīgajā "patriotu" korī...

27.okt 2021 Atbildēt
Chucky

debīlā zoss,nejau cilveki taisa totalitārisma režīmu ,bet valdība. bet ,ko gan var gribēt ,ja esi vakcinējies esi tjip supervaronis bez maz vai . es arī esmu vakcinejies,jo spieda. bet citiem neuzspiezu vakcinēties,jo neesmu komunists

25.okt 2021 Atbildēt
Edgars Lielbārdis

Paklau aita ja tu šo te lasi!!! Ne tu pirmā ne pēdjā!!! Pasaules naba ar tu nav! Nemirstīga ar nav!! Zini ko EJ DIRST tu ar un nopērc sev zārku. Atradusies !!!

25.okt 2021 Atbildēt
Ilze

Žurnālisti aizmirsuši norādīt vien tādu sīkumiņu, ka atceltā smagā operācija ir kuņģa samazināšana - operācija, bez kuras jau nu galīgi var iztikt. Ja šobrīd, kad cilvēkiem atliek patiešām svarīgus izmeklējumus, speciālistu konsultācijas un operācijas, ieskaitot pat kardioķirurģiskas operācijas, ja vēl drusku var pagaidīt, būtu perversi resnām mamzelēm samazināt kuņģus. Jābrēc nevis, ka šī operācija atcelta, jābrēc un jāiet ar dakšām pie veselības ministrijas būtu tad, ja šais apstākļos tā operācija notiktu!

25.okt 2021 Atbildēt
manC no laukiem

...pēdējā laikā "aizmirst norādīt sīkumiņus" ir normāla parādība... jo citādi taču nebūtu par ko šūmēties... visi raksti par to, ka vakcinēties ir labi un nevakcinētie ir tie sliktie... vai ir bijis kāds raksts par to, ka - cik labi, ka nebiju vakcinējies?... tāda veida teksti pie ļaužu masām nenonāk... ir daļa cilvēku, kas info iegūst, izlasot tikai virsrakstus... nu, paskatiet paši, KĀDI mums te ir tie virsraksti...

25.okt 2021 Atbildēt
Andris Bučis

Nevakcinēto dēļ cieš normāli cilvēki! Nevakcinētie lai ārstējas mājās, viņus vispār neuzņemt slimnīcās! Tas būtu taisnīgi!

25.okt 2021 Atbildēt
Madara Plukasa

vakcinetie vairak slimo un aplipina citus mulki es ari karantina no vakcineta

25.okt 2021 Atbildēt
Ārija Šalajeva

Es arī to pašu saku nevakcinētie lai ārstējās paśi mājās,arī nodokļus ko viņi maksā lai paņem mums par viņiem nav jānes atbildība,es pat domāju būtu viņi jāizķer un jāpārvieto uz kādu mazatīstītu valsti,cik ilgi tie mums maisīs dzīvot,pat uz normālu tusiņu nevar aiziet.

25.okt 2021 Atbildēt
Inta

Tu neesi normāls tāpēc arī ciet, slimais mergli.

25.okt 2021 Atbildēt
ivo atbilde Ārija Šalajeva

Tev kāds deva tiesības te dzīvot un lemt krievu padauza????...

25.okt 2021 Atbildēt
ivo

Pamulki,sedi meža un sūkā pi.pi...tas būtu taisnīgi..

25.okt 2021 Atbildēt
Marcis atbilde Madara Plukasa

Neto idiotei Madarai Plukasai jo neviens vakcinets nevar aplipinat nevienu ar COVID 19..

25.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Madara Plukasa

Nevajag pļūtīt par lietām, no kurām tu neko nesaproti. Visi zina, ka vakcīna 100% nepasargā, un, kad būs potēti 100%, slimnīcā vispār nebūs NEVIENA nevakcinētā. Iepazīšanās ar matemātiku nevienam vēl nav kaitējusi, tev arī ieteiktu iegūt vismaz pamatizglītību.

25.okt 2021 Atbildēt
Murrey atbilde Madara Plukasa

Nav taisnība. Vakcinētie slimo reizes divas mazāk un arī mazāk izdala vīrusuds, ja saslimst

25.okt 2021 Atbildēt
Egils Zigurs

Jau kuro reizi pārliecinos,ka pote traumē smadzeņu funkcijas.

25.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Marcis

Tu esi lielākais auns. Plukata, uz kādas planētas tu dzīvo?Vakcinēti tāpat var aplipināt. Par tevi nav runa, tu esi infekcijas perēklis, kuru uz mūžu vajadzētu izolēt. Esmu vakcinējusies, bet tāpēc nedomāju vazāties. Tev, kā Lienes ielas klientam, būs vieglāk triperi saķert.

25.okt 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina atbilde Marcis

Klausies tu ,jobanais neta pederast aizver savu anālo atveri.Ja esi debils idiots,tad nevajag savu debilismu te parādīt.Neviens ārsts nav noliedzis ka vakcinētie aplipina citus.Man tuva ģimene ir vakcinējušies visi,un aplipināja viens otru. 6 cilvēki! Ta kā aizver mūli un lien savā atejā,ja negribi ķieģeli mūlī dabūt.

25.okt 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs atbilde Madara Plukasa

Madara! Lūdzu nerakstiet muļķības. Manā darba vietā ir ap 250 vakcinēto un daži nevakcinētie. Kopš gandrīz visi divreiz vakcinēti, saslima tikai viena "antivakseriene", bet diezgan smagi.

25.okt 2021 Atbildēt
Andris Briedis atbilde Madara Plukasa

Kur jūs visas šīs samazgas sarijaties. Izlieciet visu apskatei lai jautrāks vakars. Nu es nespēju iedomāties ka domājošs cilvēks tā var sev smadzenes sačakarēt.

25.okt 2021 Atbildēt
Maks atbilde Madara Plukasa

Tad sēdi mājās nevakcinētā dura. Ko lien pasaulē. Sēdi savā wc un tur noteikti neviens vakcinētais tevi neapdraudēs.

25.okt 2021 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Ja jau tāuzsver , ka latvietei , tad jau laikam būs no jūdu cilts :D Latviete un nevakcinetie nav antonīmi. Tas izklausas , kā lidoja divas vārnas , viena melna , otra pa kreisi :D vai nu Latviete var parmest nelatvietei, vai nu vakcinēta paciente , nevakcinētiem pacientiem un otrādi . Nav tadas kategorijas latviete. Ta ir tautība,ne slimnieka statuss.

25.okt 2021 Atbildēt
Gundega Apsa

Vai tagad operē tikai Austrumu slimnīcā?

25.okt 2021 Atbildēt
Andris Kārkliņš

Ko viņai taisījās operēt?Smadzenes ielikt?

Mērķis ir sodīt visus par sabiedrības neuzticēšanos valdībai un šķelt sabiedrību.Tie,kuri nolaida uz grunti medicīnu,tamā vaino citus ,un ir,kas tam tic.Tev varēja veikt to operāciju,bet neveic principā: mož nolādēsi nepaklausīgo sabiedrības daļu(tos,kurus nu nekādi nevar piespiest).Un tas ir fakts.Pamēģini izskaidrot citādi to,kapēc slimnīcas čīkst par darbaspēka trūkumu,bet nevienu palīgā neņem(cik zinu,Liepājas slimnīcai pieteicās palīgā pensionētie mediķi.Nu un?Neņēma taču!)Bet tie,kuri varētu nofilmēt situāciju un parādīt sabiedrībai,tie netiek ielaisti.Par tiem,kuri jau slimo pa slimnīcu,informāciju neizsniedz pat tuviniekiem.Tevi taisās nolikvidēt principā,nevis tāpēc,ka nevarētu operēt: ķirurgi kovidistus vienalga neoperē.

Bet covid 19 pārnēsā arī vakcinētie.Pie tam-nesodīti.

Cilveks ar simptomiem testu nereti var veikt tikai pēc 10 dienām(nevakcinētie vainīgi?)

25.okt 2021 Atbildēt
Laimis Putniņš

Šļūc vien atpakaļ uz savām ārzemēm un tur arī taisi savas operācijas, piegriezies, dzīvo strādā ārzemēs, bet pēc medicīnas pakalpojumiem gan braucat uz Latviju.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Laimi, kad tādiem, kā tev, beidzot pieleks- uz Latviju ārzemju latvieši ārstēties nebrauc! Latvijā medicīna ir dārga, bet daudzās rietumu valstīs, tā ir bezmaksas! Apdrošināšanas karte nosedz visu 100%, ieskaitot zobārstniecību. Nav jāmaksā par vizīti pie ārsta, nav par slimnīcu jāmaksā- bezmaksas medicīna.

Redz, tieši pretēji- ārzemju latvieši, braucot uz Latviju, akūtas veselības problēmas nokārto pirms braukšanas uz Latviju. Jo Latvijā tas izmaksātu dārgi.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Pie tam, tā Ance Tarvida nedzīvo ārzemēs.

25.okt 2021 Atbildēt
Jānis atbilde Dzēsts lietotājs

Nemurgo! Valstīs kurās tavuprāt medicīna ir par brīvu,ir sakārtota nodokļu sistēma! Un mēs par to maksājām 30-50% procentus pat no savas algas !

25.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Dzēsts lietotājs

Es nebraucu ārstēties uz Latviju, bet par pliku velti tas arī nav. Vizīte pie profesora maksā 12€. Slimokase samaksā pārējo. Un arī slimnīcā ir jāsamaksā sava daļa, parasti kadi 10 procenti no kopējām izmaksām. Varbūt Vācijā ir citādi. Es tikai brīnos, ka tu tik ilgi jau dzīvo Vācijā, un tik slikti proti vāciski, cik spriežu no citiem komentāriem.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jānis

Jāni, atkārtošu vēlreiz- Vācijā medicīnas pakalpojumi ir bez maksas, visu nosedz slimo kase. Darba devējam ir obligāts pienākums apdrošināt darba ņēmēju, darba ņēmējs nemaksā neko. Darba zaudēšanas gadījumā, apdrošināšanu turpina maksāt valsts, Darba aģentūra. Vācijā legāli dzīvojot, bez apdrošināšanas cilvēks vienkārši nepaliks. Visi ir apdrošināti. Smuka maza plastikāta kartīte ar ģīmja bildi virsū. Ietver absolūti visus ārstniecības pakalpojumus, ieskaitot zobārstniecību, operācijas, tomogrāfijas, sonografijas, magnētiskās rezonanses, laboratorijas izmeklēšanu un rentgenus, uzturēšanos slimnīcā un pat recepšu medikamentus aptiekās.

Viss ir tieši tik vienkārši. Ārstniecība ir bezmaksas. Pielec, par ko es runāju? Un ir absolūts stulbums domāt, ka es braukšu uz Latviju veselību ārstēt. Latvijā medicīna ir ārkārtīgi dārga.

Un vēl- esmu pastāvīgais iedzīvotājs, oficiāls darbs, loģiski, ka man pienākas viss tas pats, kas fričiem. Bet, pie manis atbrauca mana sieviņa uz pastāvīgu dzīvi. Viņa nestrādā, švaka valoda, bet viņa uzrazīt dabūja visu to, kas ir man, ieskaitot to mazo smuko veselības apdrošināšanas kartīti, to, ar ģīmja bildi virsū. Kamdēļ? Vācijā ģimene ir viens gabals, viens vesels. Un tas ir tikai normāli.

Jā, Latvijā tā šķiet fantastika, bet Vācijā tā ir realitāte.

25.okt 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde Dzēsts lietotājs

Vienkārši kolosāli! Latvijā jāmaksā 35 ēriki par vizīti pie speciālista, ja ne, gaidi pārus mēnešus.

25.okt 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs atbilde Jelena Sergejeva

Vai arī darba devējs apmaksā polisi, kura nosedz lielāko daļu izmaksu. Varbūt nav tik labi kā Vācijā, bet man arī Latvijā par medicīnu gandrīz nav jāmaksā, ja ir polise (izņēmums - zobārsts).

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Jelena Sergejeva

Kamdēļ Latvijā ir tāda situācija, kāda ir?

Atbrīvojāmies no krievu okupācijas, bet pamatā palika tā pati PSRS veselības aprūpes sistēma, arī darba likumdošana, arī sociālā sistēma- viss, kā okupācijas laikos.

Kamdēļ?

Kamdēļ valdība neņēma vērā rietumu pieredzi? Desmitiem gadu pārbaudīta sistēma, kas lieliski darbojas.

Bet, nē, vienkāršāk ir pateikt to, ka divritenis ar kantainiem riteņiem ir gana labs!

To, ka rūpnīcas mēs privatizējam, savācam naudu un slēdzam. Labi gan nopelnot. Miljonus. Uz latviešu tautas nākotnes.

To, ka simtiem ​tūkstošu latviešu, nevarēja savā Tēvzemē izdzīvot un pameta Latviju.

Okupācijas režīms to nespēja nodarīt, ko spēja 4.maija "valdība". Hallo, Godmani? Labi guli? Maita tāds!

Principā, daudziem latviešiem tika atņemta sava zeme.

Aš pretīgi. Sasper Jods to odžu dzimumu!

P.S. par šo valdību sliktu vārdu teikt nevaru- viņiem ir ļoti grūti. Nākas vadīt izzagtu zemi, vēl tas Covid atnāca.

25.okt 2021 Atbildēt
Mia

Ja par naudu, kaada probleema opereeties jebkuraa blakus valstii, kur viss valjaa? Maksas pakalpojumu cenas Latvijaa jau ir Francijas, Vaacijas liimenii, oiemeeram. Lietuvaa, Polijaa vareetu buut leetaak nekaa LV.

Jaaraud tiem, kam nav naudas, nevis shai resnajai cuukai.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tā gluži nav, Vācijā viņai tā operācija izmaksātu x 10. Stipri dārgi sanāktu.

25.okt 2021 Atbildēt
Laimis Putniņš atbilde Dzēsts lietotājs

Dīvaini, man Tu komentārā raksti ka ārzemēs gandrīz viss pa velti, visu sedz apdrošināšana. Bet citam jau raksti ka Vācijā operācija 10x dārgāk. Kā tad beigu beigās ir!!?

25.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Laimis Putniņš

Ja tā būtu medicīniska nepieciešamība, ārstu pasūtīta operācija, tad būtu gandrīz par velti, kaut kas jau tāpat laikam būtu jāmaksā, neesmu lietas kursā par ārstēšanas izmaksām Vācijā. Bet ja kundzīte nevar apstāties, ieraugot kūciņu vai saldējumu, tad tā ir kosmētiska mērķa operācija, un tur slimo kase neko nemaksās. Es nenosodu, daudziem ir visāda veida atkarības. Es smēķēju, esmu daudzreiz mēģinājis atmest, bet nav sanācis.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Laimis Putniņš

Nekā dīvaina. Bezmaksas medicīna, apdrošināšana Vācijā, ir tikai Vācijas iedzīvotājiem.

Bet, ja kāds cilvēks no citām valstīm, vēlēsies izmantot Vācijas medicīnas pakalpojumus, tad tas būs ārkārtīgi dārgi, tūkstošu tūkstoši.

Dīvaini, Laimi, ir tas, ka tu to nesaprati.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Laimis Putniņš

Laimi, beigu beigās ir tā- man operācija Vācijā būs bezmaksas, bet tev 10x dārgāk, nekā Latvijā.

25.okt 2021 Atbildēt
josh atbilde Dzēsts lietotājs

Biertrinker, es regulāri skatos vācu TV, un nav tur visas operācijas par velti. Pat protēzes slimokases ne vienmēr grib apmaksāt, cilvēkiem nākas cīnīties. Par to mazo puiku, kuram bija ārkārtīgi reta iedzimta muskuļu atropfija, neesi dzirdējis? Viena injekcija maksāja kaut kādus pāris miljonus eiro. Tauta saziedoja, pēc plaša skandāla arī slimokase apmaksāja. Tad viņi to saziedoto naudu nodeva labdarīgiem mērķiem.

29.okt 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Šoreiz es arī teikšu rupji,lai autore aizver pāksti un iet d....st!Es visu mūžu strādāju,maksāju nodokļus un slimnīcā neesmu bijusi (pat ja būtu,par to maksāju es)neviena vietu aizņēmusi neesmu.Covidu pārslimoju mājās. Takā aizver muti,un nedirs par nevakcinētajiem kuri it kā vainīgi .Veseli cilvēki vainīgi?

25.okt 2021 Atbildēt
josh

Sarmīte, es priecātos, ja tu arī vidējo izglītību būtu ieguvusi, ne tikai Covid pārslimojusi. Novēlu tev nesaslimt otrreiz, jo tas ir iespējams.

25.okt 2021 Atbildēt
Dalnis Labais atbilde josh

Jādomā ka šie vakcinu aizstāvji ir mediciniski ļoti izgliyoti ja aizstav to ko pat ārsti neizprot lidz galam.un eksperimentejiet uz sevis cik gribat,kas jums liedz draugi,nav jau tapec lai attaisnotu savu izveli japaliek smiekligiem atkartojot ieborētas frāzes kuras psmatot ir tikpat viegli kā apgāzt

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dalnis Labais

Tava gramatika ir slikta. Nu, tā gadās. Bet pats vien vainīgs pie tā esi.

25.okt 2021 Atbildēt
Valentīna Soročina

Vakcinētie arī slimo, un daudzi nevakcinēti ir pēc covid izslimošanas, es tai skaitā, un nevaru rast atbildi uz manu jautājumu: vai man būtu jāvakcinējas, ja pārslimošanas sertifikāta derīguma termiņš beidzās 30. septembrī..???? Esmu dzirdējusi dažādus viedokļus- nekādā gadījumā nevajag vakcinēties, jo imunitāte pret šo slimību ir gadiem... Un arī tādu - kad pusgada laikā pēc slimības tikai vienu poti. Nu kā tad ir galu galā, kas pateiks??? No veselības ministrijas neko tamlīdzīgu nesagaidīt. Un nevajag vienam otru apsaukāt, vainot visās nelaimēs. Man arī vajag operāciju, stāvu rindā uz protezēšanu, kura man ir ļoti svarīga, jo bez pretsāpju līdzekļiem nevaru iztikt.. Tā ka tai dāmai ar to kuņģi ...Jāievēro diēta, mazāk jāēd.

25.okt 2021 Atbildēt
josh

Nelieku galvu ķīlā, bet man šķiet, ka pārslimojušiem nevajag divas potes. Tikai vienu. Man pašam bija Moderna, nekādu blakņu nebija, nu, tad es ieteiktu Moderna, jo tagad raksta, ka Moderna esot labāka par Pfizer. Bet tā informācija mainās ik pārdienas, jo viss vēl ir ļoti jauns, un tiek pētīts “as you go”, kā sacīt jāsaka.

25.okt 2021 Atbildēt
Viesturs Pumpurs

Valentīna! Cik es zinu - pārslimojušajiem, kuriem beidzas sertifikāta derīguma termiņš tiek piedāvāta viena pote (parasti Moderna vai Pfizer), jo Jonson tomēr esot vājāka vakcīna kopumā.

25.okt 2021 Atbildēt
Juris Sniķeris

Pareizi, nevakcinētie visi kopā ir radījuši problēmas. Sev un citiem...

25.okt 2021 Atbildēt
ivo

Tu pats no dzimšanas esi problema..pajolis

25.okt 2021 Atbildēt
Dalnis Labais

Jāsaka tikai,pazīstu realus cilvekus kas vakcinejušies un jau otro reizi smagi slimo,sieva pat pie elpošanas aparata.jāprasa,tad nafig?neesmu radikalists bet paskatoties ko dara ar mums visiem šie...jădomā,par ko tad esam pārvērsti,vai pārvērtušies,vai varbut vienmer vergu tricošās dveseles mums sēdējušas iekšă.

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dalnis Labais

Labais Dalni, tava latviešu valodas gramatika, patiešām, ir ļoti sūdīga.

Bail pat padomāt to, kā mātes valodā runāsi.

26.okt 2021 Atbildēt
Martins Smilga

Es esmu vakcinēts, bet segregāciju neatbalstu

26.okt 2021 Atbildēt
ivo

Stulba zoss..kāds sakars te nevakcinetiem...

25.okt 2021 Atbildēt
Lietussargs

Nu Siguldas slimnīca taisa bariatriju, šķiet, ka tur turpinās operācijas, tiesa gan, iespejams, dārgāk kā Austrumu slimnīcā. Bet, manuprāt, šī operācija ir tik nežēlīga, ka pat grūti cilvēkam just līdzi, ka nenotika. Tā būtībā ir cilvēka sakropļošana ar mērķi, lai viņš novājētu, jo nespētu vairāk daudz ēst. Manuprāt, tomēr jāvāje būtu pašam.

25.okt 2021 Atbildēt
Uģis Jansons

Nevis nevakcinēto dēļ,bet valdības dēļ.Valstij nav naudas ko samaksāt par šo operāciju.

25.okt 2021 Atbildēt
manC no laukiem

...naudas taču esot ik daudz kā nekad agrāk!...

25.okt 2021 Atbildēt
ilze

Kuņģa samazināšana nav nekāda neatliekama opreācija. Varbūt meitenei Dievs devis iespēju un laiku vēlreiz apdomāt šī pasākuma lietderīgumu un bīstamību! Tā ir diezgan nopietna operācija ar neatgriezeniskām sekām- uzturvielu uzsūkšanās samazināšanos turpmākās dzīves garumā labākajā gadījumā. Es saprastu- vēzis, neārstējama čūla... Tā vietā, lai strādātu pie diētas, patogēnās foloras samazināšanas, hormonālās sistēmas balansa, vieglāk ir vnk saņemt brīnumtabletīti un turpināt ēst visu, ko patogēnā flora kāro. Un ja brīnumtabletīte atceļās, bļaut pa visu pasauli un apliet ar samzgām teorētiskos vainīgos. Nu, kā tāds mazs, nikīgs bērns.

25.okt 2021 Atbildēt
Normunds Kolāts

Esmu vakcinēties, bet tev mauķele pateikšu- ej pati dīkstāves!!!!!!

25.okt 2021 Atbildēt
Normunds Kolāts

Soriii! Gribēju teikt DIRST!

25.okt 2021 Atbildēt
Jānis

Normāli cilvēki saprot, ka Jobans covids,visur tagad tiek izcelts! Vakcinēti vai nevakcinēti,tam nav nekādas nozīmes! Pote ir un paliek vienīgi eksperimentālā, neviens pat pasaules ārstu asociācijas,negarantē nekādas sekas!!! Viss tiks skaidrs tikai pēc vairākiem gadiem,vai potētie izcelsies karaļu lomā,vai iespējams viss beigsies bēdīgi! Jau ir vairākas valstis,kurās ir daudz mirušo tieši no potēm,bet to nedrīkst klaji runāt,jo sēj cilvēkos paniku! Tāpat ir valstis kurās ir potēšanas aptvere , vairāk nekā 70% bet nekādas potes nelīdz,jo covids uzliesmo no jauna un jauna!

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Es gan teiktu, ka normāli cilvēki saprot vakcinācijas nepieciešamību.

25.okt 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde Dzēsts lietotājs

...normālie un nenormālie / vakseri un antivakseri, atšķiras tikai ar to, kurā ierakumu pusē atrodas... pretējā puse taču nav normālie, vai ne?... tāpat arī vakcinācijas nepieciešamību - citi svēti tic, ka vakcīna palīdz, bet tie otrie domā, ka neskaitit visādas n-tās teorijas, labākajā gadījumā tas ir labs bizness augšā esošajiem, bez reālas jēgas cilvēkam parastajam...

25.okt 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde manC no laukiem

Nav tas tā.

Ir cilvēki, kuri tic zinātnei, bet ir arī tie, kuriem zeme ir plakana.

Es neesmu vakcinējies, vienkārši laika bijis nav. Aizņemts bijis esmu vai vienkārši slinks.

Bet, ko es teikšu- cilvēki, kuriem ir ģimenes, bērniņi, labs darbs, jebšu savs bizness, viņi nesēž interneta ziņu portālos, tam nav ne laika, ne vēlmes.

Lūk, tos es uzskatu par normāliem cilvēkiem.

Bet tos, kuri savu dzīvi aizpilda drukājot komentus ziņu portālos, jā jā, arī tādus, kā es, par normāliem nesaukšu. Daudz liekā laika uz nepiepildītās dzīves rēķina.

Tā viš i.

25.okt 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde Dzēsts lietotājs

...zinātne, tāpat kā reliģija, arī var būt katram sava... katrs to "Balto Tētiņu" redz citādi... un kas saka, ka neredz, tam tur liels tarakāns :D ... ne jau visi, pat zinātnieki, uzreiz atbalstīja gēnu zinātni un kvantu fiziku... ir, kuriem arī alķīmija ir tuva - st. citu, kamēr nepaskatīsi tuvāk kas tas par zvēru patiesībā ir, nevis kā vidējam aritmētiskajam cilvim iestāstīC, tikmēr var būt savādāks viedoklis... bet tas tikai tā, kā piemērs... nav mans hobijs mēģināt svinu par zeltu pārvērst... un arī tiem, kuri uzskata sevi piederīgiem pie normālajiem, ik pa laikam ir brīvs laiks, kad palasīt ko netā raksta, un mēģināt pašam kko uzdrukāt... agrāk ar roku rakstīja vēstules, tagad drukā komentus... citam tā vajadzība ir spiedīgāka, citam ne tik dikti... tas ir kā vitamīns - paēdis no tā nebūsi, "bet kaut kas pietrūkst" sajūta pastāv... bet vispār - normāls cilvēks nav interesants... tāpēc jau tie ļauži ir interesanti, ka katram ir savi putni... tā viš i...

27.okt 2021 Atbildēt
Silva atbilde Dzēsts lietotājs

Normāli cilvēki pārvalda svešvalodas un prot interpretēt statistiku un izdara secinājumus paši

28.okt 2021 Atbildēt

Komentēt