Komentāri: Ceļā uz Jūrmalu ģimene sastopas ar lāci; brīdina apkārtējos

jānis

žēl gan, ka kādu nenoplēsa, varbūt tad nāks pie prāta un atļaus lāču medības

28.jun 2021 Atbildēt
Sarmite Nikitina

Aizej lai tevi noplēš,vai ari uz tevi jāatļauj medības. Aizej pabļauj,lai viņu mājas neizcērt.Kur dzīvniekiem likties? Un neaizmirstu ka neesi dabas kronis.

28.jun 2021 Atbildēt
jabis atbilde Sarmite Nikitina

Sarmītei taisnība, būtu labi, ja viņa ar saviem domubiedriem uztaisītu voljerā meistarklasi, kā pareizi ogotājam, sēņotājam vai vienkārši kādam pa mežu klīstošam pareizi sadzīvot ar lāci

28.jun 2021 Atbildēt
Jelena Sergejeva atbilde jabis

Var tak uztaisīt realitātes šovu-lohs VS lācis. Tikai lohu bez šaujamā. Interesanti cik būtu parakstījušies uz tādu? Viegli jau nošaut no attāluma,vai ne.

28.jun 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

...miška nāk...

28.jun 2021 Atbildēt
Janika

Davaj izšausim visus lāčus,lapsas,mežakuiļus,vilkus,lūšus…varētu padomāt mums mežos mudž no plēsējiem.Un kad paliks tikai zālēdāji,tad drīzumā izbeigsies arī meži.Protams,ir jāuzmanās un tiešām vajadzētu instrukcijas sēņotājiem u.c. kā pareizi uzvesties,lācis ir bīstams,bet ne jau izšaušana ir risinājums.Mums tos lāčus pa visiem Latvijas mežiem uz pirkstiem var saskaitīt.Toties cik ir bijušas avārijas,kad stirna izskrien mašīnai priekšā?Mežš ir dzīvnieku mājas,ja kāds šāvējs to ir aizmirsis!!!!

28.jun 2021 Atbildēt
Gatis Milbergs

Uz pirkstiem var saskaitit? No kadas planetas esi? Laiks tev kapt leja no ta koka un beigt lietot kko. Atver acis tacu beidzot. Ja saprastu par ko runa un ko runa tiesam paklusetu.uz pikrstiem var saskaitit.psc

28.jun 2021 Atbildēt
Gatis Milbergs

Skatos un brinos,cik daudz atsaldeti individi.lacis b*ed nav majas pelite kura pagrauzis drupacinu un aizskries.cik ilgi jagaida kad saplesis kadu bernu vai ko citu? Jus domajat ka varesiet aizmukt ar savam tupajam kajelem no vina? Vai paglabsies kada koka vai udeni? Velu veiksmi.sitie atsaldetie miletaji varetu aiziet paglaudit kadu no tiem jaukajiem pukainajiem brunajiem milulisiem.vares pec tam meginat atbaidit ar svaigiem sudiem vinu lai nenoplestu ibli utt vel pie samanas esot. Sitie brunie mudaki jau ir tik daudz ka pat starp dobeli un auci jau ir maniti pagajusas brivdienas.drosi ejiet pabarot un uztaisit selfijus.debiliki

28.jun 2021 Atbildēt
Rusins Gutans

Interesanti cilveki ...it kaa runa buutu par no cirka izbegusu traku ziloni vai lauvu.No kura laika laacis neskaitaas muusu meza dziivnieks ?Labriit !Tas ka cilveekam ir no kaut kaa bail nenoziimee , ka tas ir jalikvidee. Man piemeeram ir bail no dzeraajsoferiem un telefona bakstiitaajiem pie stuures...nosausim visus ? Cik cilveeku iet bojaa ? Cik cilveeku ir sapleesti un apeesti ? Laacis mezaa muusu platuma graados - tas ir normaali.Cita lieta - ja muusu dalbajobi - mednieki vinus piebaro - luuk tas ir biiistami.

29.jun 2021 Atbildēt
Rusins Gutans

Jaizmanto EEsti pieredze .Viniem ap 1000 laacu.Nomediit atlauj ...10 procentus.protams nedriikst piebarot laaci...vins ir gudrs - attri saprot kas un kaa. Seit piekriitu - tas ir biistami un tad gan jaatlauj bliezt virsuu.Vinam jabaidaas no cilveeka.Nevis kaa muusu pierobezaa - taalbruaceeji baro laacukus ...

29.jun 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Ja tā padomā, tad labi vien ir, ka mūsu meži ir apdzīvoti, kas tad tas būtu par mežu bez dzīvniekiem, bet viņu intereses ir jārespektē. Ja arī kāds izlien no biezokņa, tad nav jāmetas virsū ar dakšām vai mietiem.

29.jun 2021 Atbildēt
Egons Van

Lāču rezervāts Latvija biškopjiem, lopkopjiem un sēņotājiem ,ogotājiem neko labu nesola .

30.jun 2021 Atbildēt
Janika

Gati Milberg, 70 lāči +/~,bikiņ vairāk par uz pirkstiem sasskaitīt.Un es neko nelietoju,ja kas.Lāči vienmēr ir bijuši Latvijas mežos,līdz 1921 gadam,kad bija iznīcināti pilnībā.Visi saprot,ka lāči ir bīstami,bet izšaušana nav risinājums.Neviens neaicina iet ar lāčiem bučoties,ir jāmeklē citi risinājumi.Pa šoseju un cilvēku tuvumā lāčiem nav jāklīst.Cilvēce jau tā ir daudz ko iznīcinājusi.Tīģeri ir vēl bīstamāki,bet atrodas sarkanajā grāmatā…cilvēku iznīcināti.Dabai ir savi noteikumi,patīk vai nepatīk,bet mums ar tiem jāsadzīvo,ja negribam paši sevi iznīcināt.

2.jūl 2021 Atbildēt

Komentēt