Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_downwardEiropas Savienība

"Jā, es esmu aģents. Miera aģents" - uzstājoties Eiropas parlamentā teikusi sadarbībā ar Krievijas izlūkdienestiem apsūdzētā Tatjana Ždanoka, raksta DW.
15.feb Portāls nra.lv
Krievijas eksporta apjoms uz Eiropas valstīm pērn veidoja 84,9 miljardus dolāru, kas ir par 68% mazāk nekā gadu iepriekš, liecina valsts Muitas dienesta publiskotie dati.
12.feb Ziņu aģentūra LETA
Eiropas Investīciju banka (EIB), kas ieguldījusi 20 miljonus eiro Baltijas privātā kapitāla fondu pārvaldnieka "BaltCap" infrastruktūras fondā, ir vīlusies par informāciju, ka bijušais fonda partneris ir piesavinājies miljoniem eiro, tomēr tas neietekmē EIB plānus Baltijas valstīs, paziņoja bankas viceprezidents Tomass Estross.
9.feb Ziņu aģentūra LETA
No "Apvienības jaunlatvieši" (AJ) uz Eiropas Parlamentu (EP) kā saraksta līderi pieteikti partijas valdes loceklis Rūdolfs Brēmanis un Saeimas deputāte Glorija Grevcova, savukārt ar pēdējo numuru sarakstā startēs bijušais Saeimas deputāts Aldis Gobzems, liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtā informācija.
8.feb Ziņu aģentūra LETA
No Kustības "Par!" uz Eiropas Parlamentu (EP) kandidēs arī vairāki bijušie Saeimas deputāti - Inese Voika, Dace Bluķe, Mārtiņš Šteins un Ilmārs Dūrītis, liecina partijas Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegtais kandidātu saraksts.
7.feb Ziņu aģentūra LETA
Eiropas Savienība (ES) varētu noteikt sankcijas prokrieviskajam amerikāņu komentētājam Takeram Karlsonam par interviju ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu, žurnālam "Newsweek" atzina patlabanējie un bijušie Eiropas Parlamenta (EP) deputāti.
7.feb Ziņu aģentūra LETA
Partijas "Latvija pirmajā vietā" līderi Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās būs Saeimas deputāti Vilis Krištopans, Linda Liepiņa un Ričards Šlesers, liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegtais kandidātu saraksts.
7.feb Ziņu aģentūra LETA
“Donorvalstis mums nemaksā par skaistām acīm - tās no mums savāc darbaspēku,” TV24 raidījumā “Kārtības rullis” apgalvo bijušais Eiropas Parlamenta deputāts un bijušais ministru prezidents Ivars Godmanis.
7.feb Portāls nra.lv
Lietuvas valdības Nacionālā drošības komisija ierosinājusi uz laiku pārrtraukt preču, transporta un personu kustību pār Lietuvas un Baltkrievijas robežu Lavorišķu un Raigardas robežkontroles punktos, otrdien paziņoja Lietuvas valdība.
6.feb Ziņu aģentūra LETA
Piekāpjoties protestējošajiem Eiropas lauksaimniekiem, Eiropas Komisijas (EK) prezidente Urzula fon der Leiena otrdien ieteikusi EK atteikties no ieceres samazināt pesticīdu izmantošanu lauksaimniecībā.
6.feb Ziņu aģentūra LETA
No partiju apvienības "Jaunā vienotība" (JV) uz Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām kandidēs vairāki Saeimas deputāti, arī Andrejs Judins, Jānis Reirs un Zanda Kalniņa-Lukaševica, liecina šodien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegtais kandidātu saraksts.
5.feb Ziņu aģentūra LETA
Politiskā spēka "Jaunā vienotība" (JV) EP vēlēšanu kandidātu saraksta līderis Valdis Dombrovskis varēs turpināt pildīt komisāra pienākumus līdz termiņa beigām, neraugoties uz gaidāmajām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, aģentūrai LETA skaidroja politiķa padomniece Maija Celmiņa.
5.feb Ziņu aģentūra LETA
TV3 raidījums “900 sekundes” skaidro iedzīvotāju nostāju, vai viņi plāno piedalīties šajās vēlēšanās ar savu balsojumu.
4.feb Portāls nra.lv
TV3 raidījums “900 sekundes” aptaujā skaidroja – cik daudzi atbalsta ideju par balsstiesību piešķiršanu Eiropas parlamenta vēlēšanās jau no 16 gadu vecuma.
3.feb tautaruna.lv
Latvijas prioritātes Eiropas Parlamentā (EP) būs militārā drošība un Eiropas Savienības (ES) finansējums Latvijai, sacīja politiskā spēka "Jaunā vienotība" EP vēlēšanu kandidātu saraksta līderis Valdis Dombrovskis.
3.feb Ziņu aģentūra LETA
"Zemkopības ministrs Krauzes kungs ir šo jautājumu mēģinājis aktualizēt zemkopības ministru padomē Eiropas Savienībā, bet jāsaka, ka vairumā dalībvalstu viedoklis šajā jautājumā nav mainījies," TV24 raidījumā "Speciālizlaidums" apgalvoja Eiropas Komisijas priekšsēdētājas izpildvietnieks (JV) Valdis Dombrovskis.
3.feb Portāls nra.lv
Eiropas Parlaments (EP) nākamnedēļ apspriedīs izskanējušās ziņas par iespējamo EP deputātes Tatjanas Ždanokas sadarbību ar Krievijas drošības dienestiem.
2.feb Portāls nra.lv
No Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās kandidēs arī labklājības ministrs Uldis Augulis un zemkopības ministrs Armands Krauze.
1.feb Portāls nra.lv
Jau stundu pēc Eiropas Savienības (ES) samita sākuma visu 27 dalībvalstu līderi ceturtdien panākuši vienošanos par ilgtermiņa finansiālo palīdzību Ukrainai, pavēstījis Eiropadomes priekšsēdētājs Šarls Mišels.
1.feb Ziņu aģentūra LETA
Eiropas Komisija (EK) otrdien paziņoja, ka veikusi negaidītas kratīšanas lielos riepu ražošanas uzņēmumos vairākās Eiropas Savienības (ES) valstīs, ņemot vērā aizdomas par cenu fiksēšanu.
31.jan Ziņu aģentūra LETA
Eiropas Savienība (ES) gatavojas izmantot iesaldēto Krievijas centrālās bankas aktīvu ģenerēto peļņu, lai palīdzētu Ukrainai.
30.jan Ziņu aģentūra LETA
Eiropas Parlaments (EP) ir sācis izmeklēšanu saistībā ar apsūdzībām par Latvijas deputātes Tatjanas Ždanokas sakariem ar Krievijas izlūkdienestiem.
30.jan Ziņu aģentūra LETA